İmtiyazlı işletme'de son rütuşlar

İmtiyazlı işletme

Sevgi yolunda Ticaret Odası Mülkiyeti olan işyeri, tapu'nun 2 katı işgal yaptı.

Bandırma Ticaret Odası Mülkiyeti olan Sevgi Yolu ile Cumhuriyet Meydanı kesistiği köşedeki yapı'nın zemindeki malum işyeri açılışa hazırlanıyor.

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında çevre yapılar hiçe sayılarak yaklaşık 2 kat fazla yüksekliği ile eleştirilere neden olan Ticaret Odası binası tüm üniteleri ile birlikte tamamlanmasına rağmen mevcut 8 katına talip çıkmazken, adrese teslim temin dükkanda açılış hazırlıkları başladı.

Önünden geçen Bandırmalılar başlarını kaldırıp heybetli yapıya bakmaya çalışırken, başlarından şapkalarının düştüğü binanın açık arttırma ile ihaleye çıkan 8 katına hala talip çıkmadı.

Buna karşın projesi ile birlikte adrese teslim zemin dükkanda açılış ve restorasyon çalışmalarına hız verildi. 

Hayranlıkla izlenen yapının üzerine asılan mevcut 8 katın kiralanmasına ilişkin dev pankart, ofis ihtiyacı olan iş dünyasının ilgi alanına girmezken, zeminde bulunan adrese teslim işyerinin mevcut tapu-parsel m2'nin 2 katı sokak işgalinde bulunması büyüyen gözlerle izlenip, dudaklardan cevabı olmayan soruların dökülmesine neden oluyor.

Bandırma Manşet olarak, toplumsal aymazlık içinde vatandaşın gözüne sokularak hayata geçirilen bu imtiyazlı uygulamanın gelecekte sorularının sorulması, cevaplarının verilmesi temennisi ile son derece güvenli laminat parkeli, Deniz manzaralı, Dış Çelik Kapılı ofislere bir an önce talip olun, yoksa yakın tarihte oturdukları makamlarda, dış kapının çelik mandalı olacak arkadaşları bulmanız mümkün olmaya bilir.

Bandırma'da Kent  silüet'inin yüz karası Ticaret Odası binası yeni yılda işletmeye geçmeyi bekliyor.

 



Anahtar Kelimeler: İmtiyazlı işletme' rütuşlar
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false