İNANILMAZ KAZA

İNANILMAZ KAZA

Bir kişi hayatını kaybetti 2 ağır 4 yaralı var

Kaza bugün saat 17.oo sularında meydana geldi.

Bandırma-Balıkesir karayolu 12. km´de meydana gelen kazada 10 E 5759 plaka sayılı gri Opel marka spor otomobilin sürücüsü İsmail Yaman kaza anında hayatını kaybederken, yanında bulunan özel eğitim öğretmeni eşi Esra Yaman Duman (28) ile oğlu Kerem Yaman (2) ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Bandırma Devlet hastanesinde tedavi altına alındılar.

Kazaya karışan diğer 2. araç 16 TR 957 özel BMW siyah otomobili ise Baki Üzmez kullanıyordu. Bu araçta bulunan İsmail Kepenek (26) acil olarak kaldırıldığı Bandırma Devlet hastanesinde tedavi altına alınırken, kaza sıcaklığında durumunu anlamayan Baki Üzmez´de kazadan bir süre sonra rahatsızlaşarak kaza yerine gelen ambulans ile Bandırma Devlet hastanesine sevk edildi.

Aynı yöne seyreden iki aracın çarpışması sureti ile meydana gelen kaza 1 kişinin hayatını kaybetmesi, 4 kişinin yaralanması ile sonlanırken, kazaya karışan 16 TR 957 plaka sayılı özel otomobil sürücüsü Baki Üzmez, kazanın son sinyalini yakarak önündeki bir aracı geçmeye çalışırken, arkadsından hızlı gelen 10 E 5759 plaka sayılı özel otomobilin sol arka tekerleğine çarparak orta refüjdeki elektrik direğini parçalayarak yolun karşı şeridine geçtiğini, şans eseri karşıdan başka bir araç gelmediği için kazayı yanında bulunan İsmail Kepenek ile birlikte yaralı olarak ucuz atlattıklarını, ancak kendisine arkadan çarpan 10 E 5759 plaka sayılı opel otomobilin kendisi kadar şanslı oladığını ifade etti.

Baki Üzmez, 10 E 5759 plaka sayılı otomobilin kendisine çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun sağındaki şerampole uçtuğunu, burada bulunan beton elektrik direğine çarparak parçalandığını, kazadan sonra kurtarma amaçlı mücadelenin sürücü adına kayıp olarak sonuçlandığını söyledi.

Cumhuriyet savcılığı olay yerine gelerek kaza ile ilgili ayrıntılı rapor hazırlanmasını sağlayıp, ölümle sonuçlanan kazaya ilişkin soruşturmayı başlattı.

/resimler/2018-9/20/2002369590507.jpg

Aynı yöne giden araçların çarpışması ile feci kazada hayatını kaybeden İsmail Yaman, Zihinsel engelli öğretmeni olan eşi Esra Yaman Duman (28) ile 2014 yılında evlenmişlerdi.

Sosyal paylaşım sitesinde İzmirli olup, Bursa´da yaşadıkları belirtilen genç çiftin 2 yaşındaki oğulları Kerem Yaman´da inanılmaz kazada yaralandı.



Anahtar Kelimeler: İNANILMAZ KAZA
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı