İnanılmaz ölüm

İnanılmaz ölüm

Arabasını çalan kişiyi kovalarken, kalp krizi geçirip vefat etti.

İlginç olay bugün Bandırma’da meydana geldi. Gönenli iş adamı İbrahim Öz, Bursa’ya gitmek üzere eşi ve torununu getirdiği Bandırma Otogar’da, Mercedes marka özel otomobilini anahtarı üzerinde çalışır şekilde park ederek, yolcu otobüsüne yöneldiğinde, kimliğini bilmediği bir kişinin Koyu Füme Mercedes Marka Otomobilini çalıp kaçtığını gördü.

 Otogar taksi durağından bir taksi kiralayarak, otomobilini çalan hırsızın peşine düşen İbrahim Öz(48) Doğruca Kavşağında bulunan Shell istasyonunda duran Hırsızı kovalarken kalp krizi geçirdi.

Olay yerine çağrılan 112 acil servisi tarafından yapılan ilk müdahale sonrası Bandırma Devlet Hastanesine Kaldırılan İbrahim Öz, tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir kişinin ölümüne neden olan hırsızı kısa zamanda yakalarken, sorgulamasında edinilen bilgide, Otomobili çalan hırsızın Karacabey’in köylerinden olduğu ve rahatsızlığı nedeni ile uyuşturucu aldığı öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat geniş çaplı sürdürülüyor.

 

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli