İnanması zor ama!... Gerçek...

İnanması zor ama!... Gerçek...

Villa içinde özel düzenek (iklimlendirme ve sera sistemi) kurarak kenevir bitkisi yetiştirerek esrar üretildiği ortaya çıkartıldı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde,  Ayvalık Küçükköy Mahallesinde operasyon düzenledi.

 Ayvalık Küçükköy Mahallesinde villa içerisinde özel düzenek (iklimlendirme ve sera sistemi) kurarak kenevir bitkisi yetiştirerek esrar üretildiği ortaya çıkartıldı.

özel düzenek (iklimlendirme ve sera sistemi) kurarak kenevir bitkisi yetiştirerek suretiyle uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen (3) şüphelinin ikamet adreslerinde yapılan aramalarda; (200) gram kubar esrar, saksılar içerisinde (30) kök kenevir bitkisi, (2) adet vantilatör, (10) adet seyyar led aydınlatma, (3) adet havalandırma cihazı, (2) adet güç kaynağı, (1) adet elektrik panosu, (1) adet tabanca, (9) adet fişek ile suçtan elde edilen (1.475) Euro ve (1.550) TL ele geçirilmiştir. Olaya ilgili (3) şüpheli yakalandı.



Anahtar Kelimeler: İnanması !... Gerçek...
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı