İnce’nin Memleket partisine kayyum atandı

İnce’nin Memleket partisine kayyum atandı

Memleket Partisi Bandırma İlçe Başkanlığında 4 Ay önce göreve gelen yönetim düştü. Başkan Münür Atar partiyi olağan üstü genel kurula götürmek üzere kayyum atandı

Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi Bandırma İlçe Başkanlığında partiyi kongreye taşıyan Başkan Münür Atar 16 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleşen genel kurul ile seçildiği görevinde, yönetim kurulunun toplu istifası sonucu, bu kez partiyi olağan üstü genel kurula götürmek için Kayyum olarak atandı.

Bandırma Memleket Partisi İlçe yönetim kurulu üyesi 11 kişinin e-devlet üzerinde yaptıkları istifa sonucu, il başkanlığı Münür Atar başkanlığında Eyüp Demirezen, Olcay Uzgün, Selda Ungar Var ve Nizam Göze’den oluşan ekibe partiyi bir ay zarfında olağan üstü genel kurula götürmek üzere görevlendirdi.

Memleket Partisinde yaşanan yönetim zafiyeti, dolaylı olarak üye profiline de sirayet etti. Edinilen bilgiye göre Memleket Partisi ilçe başkanlığında 11 kişilik yönetim istifası ile yaşanan kriz ardından 23 üyenin istifası ile istifa rüzgarı 34'e çıkarken 20 kişilik üye grubunun da istifa mektuplarını hazırladıkları öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: Memleket partisine kayyum atandı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı