İncir çekirdeği`ni doldurdu

İncir çekirdeği`ni doldurdu

Güneşe yama tiyatrosunun Engelliler haftası programı için hazırlayıp sunduğu ``İncir Çekirdeği``adlı tiyatro oyunu beğeni topladı






Güneşe yama tiyatrosunun Engelliler haftası programı için hazırlayıp sunduğu ``İncir Çekirdeği``adlı tiyatro oyunu beğeni topladı.

Genel direktörlüğünü Cem Bıçakoğlu`nun yaptığı Güneşe yama tiyatrosunun dün Barış Manço kültür merkezinde matine  suare olarak sahneye koyduğu ``İncir çekirdeği`` adlı oyun izleyenler tarafından beğeni topladı.

Engelliler haftası nedeni ile 6 Mayıs`tan itibaren süre gelen etkinlikleri bir bir yaşama geçiren Bandırma Engelli ve aileleri derneği 12.mayıs`ta Cumhuriyet alanında söyleşi,ve Halk konseri, Bahçeşehir kolejinde Basketbol gösterisi, 13 Mayıs`ta Ticaret odası konferans salonunda ``Agız ve diş sağlığı`` konferansı, Hasat sahne sanatları derneğinin Cumhuriyet alanı gösterisi, 14 Mayıs ta Engelli çocuklara seminer, Cumhuriyet alanında İlker Arat sahne sanatları gösterisi, 15 Mayıs`ta Kent konseyi ile söyleşi, 16 Mayıs ta Ayvalık gezisi ile son bulanacak.



Volkan ŞAHAN
13.05.2012 02:05:31
Bizler bandırma engelli ve Engelli Aileleri Derneği olarak her türlü engele engel olmak sloganıyla bir buçuk sene önce kurulmuş bir ekibiz.Bandırma halıkıın desteği ile günden güne güçlenerek ilerlemekteyiz. Unutmayın siz yoksanız biz bir eksiğiz. Badırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği adına Dernek Sekreteri Volkan ŞAHAN

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli