İnönü caddesi yaya ve trafik sorunu

İnönü caddesi yaya ve trafik sorunu

İnönü caddesinin trafik yoğunluğu, Yaya yaşamını olumsuz etkiliyor.

İnönü caddesinin trafik yoğunluğu, Yaya yaşamını olumsuz etkiliyor.

Bandırma'nın trafik ve yaya yolu anlamında yetersiz kalan İnönü caddesi bir birini takip eden yaralamalı kazalarla gündemden düşmüyor.

Nerede ise her gün irili ufaklı kazaların adresi olan İnönü caddesi ile A. Hikmet Paşa caddesi kavşağı bugün 1 saat ara ile 2 kazada 4 kişi  yaralandı.

Saat 15.15 te meydana gelen kazada sol şeridi kullanan Yusuf Osma idaresindeki 16 DU 741 plaka sayılı Motor Halk Bankası önünden Deniz bank yönüne geçmek isteyen Ömür Akdeniz ile Aliye Akdeniz'e yaya yolu üzerinde çarparak yaralanmalarına neden oldu.

Olay yerine ulaşan 112 ekipleri kan bulaşan yaya yolu üzerinden aldığı Ömür Akdeniz ile Aliye Akdeniz'i ilk müdahalenin ardından Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesine sevk etti.

AYNI NOKTADA 2. KAZA 2 YARALI

İnönü caddesi, A. Hikmet paşa caddesi kavşağında bir saat sonra aynı noktada meydana gelen 2. kazada ise İsmail Erol yönetimindeki 10 AJA 088 plaka sayılı Mercedes otomobil Deniz Akgün yönetimindeki 10 ABJ 217 plaka sayılı motosiklete çarptı.

Çarpmanın etkisi ile motor sürücüsü Deniz Akgün ve beraberindeki kişi yaralandı. kaza yerine intikal eden 112 ekipleri kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralıları Eğitim ve araştırma hastanesine sevk etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, trafik şube ekipleri her iki kazaya ilişkin rapor düzenlerken, kazalara tanık olan vatandaşların konunun muhataplarından çözüm bekledikleri serzenişinde bulundukları görüldü.



Anahtar Kelimeler: İnönü caddesi trafik sorunu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı