İntikam, dediğin böyle alınır

İntikam, dediğin böyle alınır

Büyükşehir´in muhalefet seçmenlere gördüğü reva. Karşıyaka´da vatandaşın yaptığı hizmet binası yıkıldı.

2014 Yerel seçimlerinde seçimi kaybeden AKP li Belediye Başkanı Kadir Gedik´in kapılarını kilitleyerek anahtarını denize attığı Belediyenin kapısını kırarak açtıkları gerekçesi ile yıkılan Karşıyaka Belediye Hizmet Binasının Malozlarını temizlemek yine Erdek Belediyesine kaldı.

Büyükşehir oluşumu öncesinde araç gereç ve milk paylaşımında "Nasıl olsa AKP kazanırsa yine bizim olacak" düşüncesinden hareket ile 1992 de Belediye olan ve 1994 te Karşıyaka halkı tarafından yapılan Belediye Hizmet binası, yerel belediyenin Başkan Yardımcısı Canan Kırdar tarafından kullanılıyor diye yıkımına karar verilmesi Erdek´te siyasi kavganın geldiği noktayı gösterdi.

Hiçbir gerekçe gösterilmeksizin Erdek Hal binası ile birlikte yıkılan Karşıyaka Belde Belediye Hizmet Binasının da malozlarını temizlemek yine Erdek belediyesine kaldı.

Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, Kütüphane açılışı dolayısı ile geldiği Karşıyaka´da, Büyükşehir´in hizmet alanı olmasına rağmen, Kacayol´un kot düşürülmesi, yol, meydan, yağmur kanalları ve kanalizasyon çalışmalarını yine kendilerinin yaptığını, kaynakları ise Büyükşehir´in topladığını söyledi.

Erdek Belediye Başkan Yardımcısı Canan Kırdar ise yapılan davranışın hizmet engellemekten öte kin ve nefret duygusunun dışa vurumu olarak nitelerken, "Her yerde olduğu gibi burada da CHP nin dıiındaki partilere oy veren insanlar var, oylamanın genel sonuç orantısına bakılarak toplumu cezalandırmak ne ahlaka, nede insanlığa yakışır." dedi.

/resimler/2016-5/18/1111543096526.jpg

1992 yılında Köyden Belde olan Karşıyaka Mahallesi, 1994 yılında kendi belediye Hizmet Binasını yapmıştı. Büyükşehir yapılanması ile mülkiyeti Büyükşehir´e bırakılan Karşıyaka Belediye Hizmet Binası sırf Erdek belediyesi kullanıyor diye yıkıldı.

/resimler/2016-5/18/1122456703034.jpg

Büyükşehir Belediyesinin intikam dürtüsü ile yıktığı karşıyaka belediye Hizmet Binasının taşını toprağını temizlemek yine Erdek Belediyesine kaldı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli