İntikam için 5 yıl beklemiş!..

İntikam için 5 yıl beklemiş!..

Beş yıl önce maç izlemek için geldiği Balıkesir'de kendisini döven kişiyi 5 yıl sonra evinin önünde öldürdü.

Korkunç olay hafta başında Balıkesir'de meydana geldi.

Balıkesir'de önceki sabah saat 09:30 sularında 1. Gündoğan mahallesi Güler sokakta meydana gelen bıçakla saldırı olayında bir kişi hayatını kaybetti.

Olayda E.Ç. evinin önünde 20-25 yaşlarında bir erkek şahıs tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu  göğüs kısmından hayati tehlike arz edecek şekilde yaralanması ardından kaldırıldığı Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde saat.16.45 sıralarında hayatını kaybetti.

Polis, olay yeri ve çevresinde güvenlik kameralarından ve tanık beyanlarından edinciği bilgi sonucu olayı gerçekleştiren kişinin Ş.K. isimli şahıs olduğunu tespit etti.

Ş.K.'nin 24.01.2022 günü saat 07.00 sıralarında otobüsle Isparta ilinden Balıkesir'e geldiği, olayı gerçekleştirdikten sonra aynı gün saat 11.00 sıralarında Isparta iline gitmek için bilet satın aldığı tespit edilmesi üzerine Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ile kurulan irtibat sonucu üzerinde 2 adet bıçak ile birlikte yakalanması sağlandı.

Şüpheli Ş.K.nin Denizli ilinden Balıkesir'e getirilerek alınan ifadesinde; 2017 yılında Balıkesir stadyumu önünde E.Ç.’nin kendisini darp ettiğini, bu olay nedeniyle psikolojisinin bozulup tedavi gördüğünü, darp edilme olayını hazmedemediğini bu nedenle yaptığı intikam planı sonucu olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Cinayet sanığı Ş.K, 25.01.2022 günü mevcutlu olarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.



Anahtar Kelimeler: İntikam beklemiş!..
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı