İP`den, Sonkurşun çıkışı

İP`den, Sonkurşun çıkışı

İşçi Partisi ilçe örgütü, Son Kurşun Anıtında Seçim Start`ı verdi.

İşçi Partililer,  Son kurşun anıtın önünde şehitler için çelenk koyarak, saygı duruşunda bulunup, dua ettikten sonra İstiklal Marşı’nı okudular..

İşçi Partisi Bandırma Belediye Başkan adayı Nuri Karakaş, Son kurşun Anıtında yaptığı konuşmada, “Hasan Tahsin’in ilk kurşunuyla başlayan Kurtuluş Savaş’ımız, Bandırma Ayyızdıztepe’de yaşanan çarpışmalarda düşmana sıkılan son kurşunla ve zaferle sonuçlanmıştır. 61. Alay Komutanımız Yarbay Vecihi bey başta olmak üzere 80 askerimiz şehit olmuş, onların kahramanlıkları sayesinde Bandırma’mız düşman işgalinden kurtulmuştur. Onlara minnet duygumuzu ifade etmek için buradayız. Seçim startımızı buradan vermemiz,  AKP iktidarının bölünme sürecinde kimlik ve mezhep ayrılığı güderek vatandaşlarımız arasına nifak tohumları ekmeye çalışmasına tepki anlamı taşımaktadır. Bu ortamda şehitlerimizin kemikleri sızlamaktadır. İşçi Partililer ve halkımız, emperyalistler ve onun işbirlikçilerine hem Bandırma, hem de vatanımızın her karış toprağında geçit vermeyecek, yurtseverleri ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin onurlu subaylarını kumpaslarla zindana atanlardan, rüşvet ve soygun düzenini millete hazmettirmeye çalışanlardan hesap soracaktır ve bu hesap için 30 Mart 2014 tarihi bir fırsattır. ‘Yerel yönetimlerden, milli hükümete’ hedefiyle yola çıkan İşçi Partisi bunu başaracak güçtedir. Kasaba durumuna dönen Bandırma’mızda sorunlar her geçen gün artarak sürmektedir. Ulaşım, sosyal tesisler, emekli hobi bahçeleri, toplu taşımacılık, ucuz su kullanımının yanı sıra mezbelelik duruma gelen Bandırma’mıza güzel yaşam alanları yapmak için göreve talibiz. İnanıyoruz ki halkımız, 30 Mart’ta, bu iki partinin tahterevalli oyununa son verecektir. Açık öğrenim sınavlarını 2010 haziranda yaptığımız imza kampanyasıyla Bandırma’mıza kazandırmıştık. Bu çalışmamızın bir başlangıç olduğunu belirtirken, İşçi Partisi iktidarında halkımızın çok daha güzel günlere ulaşıp, şeffaf, dürüst, ilkeli, hiçbir sermaye grubuna ve kişilere bağlı olmayan yönetim anlayışıyla buluşacağını vurguluyoruz.” dedi.

Ayyıldıztepe Son kurşun anıtındaki programın sonunda  İP’liler, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz”, “yurtseverler çıkacak, hesap soracak”, “Perinçek çıkacak, hesap soracak”, “fedailer partisi, İşçi Partisi”, “devrimin kalesi, işçi partisi” slogan attılar.

 



bahadır
16.02.2014 16:13:59
NE akp NE chp NE mhp NE cemaat , tek çözüm işçi partisi

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli