İş adamlarına plaket

İş adamlarına plaket

Adalet Bakanlığı Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu ödüllendirdi.

Adalet Bakanlığı Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu hükümlülere kurs veren ve istihdam sağlayan işadamlarını plaketle ödüllendirdi.

/resimler/2019-5/1/0849333836687.jpg

Adalet Bakanlığı Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Cumhuriyet Savcısı Zafer Seçkin başkanlığında yaptığı aylık 2.Olağan toplantısında, hükümlülere yönelik bedelsiz forklif operatörlüğü kursu veren Hüseyin Köşegil ile İnşaat ve dekorasyon alanında faaliyet gösteren ve yedi hükümlüyü istihdam etmek suretiyle, onların aş ve iş sahibi olmalarını sağlayan Yenal Özgüç isimli işadamına teşekkür belgesi verildi.

/resimler/2019-5/1/0849524155297.jpg

İşkur hizmet binasında gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını Denetimli Serbestlik Müdürü Hasan Bıyık yaptı. Ceza adaletinin temel amacının hükümlülerin topluma yeniden kazandırılması ve suçta tekerrürün önlenmesi olduğuna dikkat çeken Bıyık, şunları aktardı:

?Ceza infaz sistemi, yeniden sosyalleştirme programlarının suçtan uzaklaştırmayı sağlayacak düzeye getirilmesini esas alır.  Bu nitelikte bir infaz rejiminin unsurları, cezaevinde çalışma, tekrar topluma katılmayı sağlayıcı eğitim ve alıştırma tedbirleri ile yeniden sosyalleştirmedir? dedi.

/resimler/2019-5/1/0850113993665.jpg

Kamu ve özel sektör işbirliği ile bedelsiz olarak talep doğrultusunda 8 hükümlünün forklif eğitim kursu almasının sağlandığına dikkat çeken Bıyık, ?Kurs sonunda 6 hükümlü belge almaya hak kazandı.Bu sistemin başarıya ulaşabilmesinin en önemli ölçütlerinden biride kurumlar arası işbirliğinin  hayata geçirilmesiyle birlikte kurumlar arası dayanışmanın aktif ve etkin olarak sağlanmasıdır.? İfadelerini kullandı.

/resimler/2019-5/1/0850283213032.jpg

Toplantı sonunda, Cumhuriyet Savcısı Zafer Seçkin tarafından,  hükümlülere yönelik bedelsiz forklif operatörlüğü kursu veren Hüseyin Köşegil ile İnşaat ve dekorasyon alanında faaliyet gösteren ve yedi hükümlüyü istihdam  etmek suretiyle, onların aş ve iş sahibi olmalarını sağlayan  Yenal Özgüç isimli işadamına teşekkür belgesi verildi. Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: adamlarına plaket
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu