İş Bankasından Ziraat Odasına iş birliği

İş Bankasından Ziraat Odasına iş birliği

Erdek Ziraat Odası, İş Bankası şube yönetimi ile istişare görüşmesi yaptı.

Erdek´te tarımsal istihsalin demokratik kurumu Ziraat Odası, Erdek İş Bankası şube yönetimi ile koordinasyon görüşmesi yaptı.

İş Bankası Erdek Şube Müdürü Hülya İbişoğlu, Müdür yardımcısı Ali Serdar Uzçimen, Şube yetkilisi Beraat Şimşek Kaya, Saha ekibinden Tuncay Yetgin, Cafer Özgünlü´den oluşan Banka grubu bugün Erdek Ziraat Odasına gerçekleştirdikleri koordinasyon ve iş birliği görüşmesinde Başkan Haluk Özgör ile buluştular.

Aynı zamanda tarımsal zirai mücadele ve araç gereç temininde önemli potansiyele sahip Erdek Ziraat odası tarımsal ihtiyaç ve tedarik anlamında beklentilerine cevap verecek İş Bankası şubesi ile her konuda temasları olabileceği açıklaması yapıldı.

Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgör,?Odamız tarımsal istihsalde ihtiyaç ve beklentilerin karşılanması anlamında her zaman üreticimizin yanında yer almıştır, Bu beklentilerin karşılanmasında ise en önemli unsur elbette ekonomidir, İş Bankası şubemiz bu anlamda odamız ve dolayısı ile üreticimize sağlayacağı avantajlar birlikte hareket etmemize zemin oluşturacaktır. Bu konuda bizlerle yakın temasını kesmeyen Erdek İş Bankası Şube Müdürü sayın Hülya İbişoğlu ve şahsında şube arkadaşlarına gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkür ederim.? dedi.

/resimler/2017-7/17/1552280211909.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli