İş Dünyası Özhan Ağabeyisine veda etti

İş Dünyası Özhan Ağabeyisine veda etti

Bandırma´nın önde gelen müteşebbis iş adamlarından Özhan Pak´ın cenaze töreni iş-siyaset ve bürokrasi ve sosyal dünyanın önde gelen isimlerini cami avlusunda bir araya getirdi.

 

Bandırma´nın önde gelen müteşebbis iş adamlarından Özhan Pak´ın cenaze töreni iş-siyaset ve bürokrasi ve sosyal dünyanın önde gelen isimlerini cami avlusunda bir araya getirdi.

/resimler/2016-4/9/1834308703640.jpg

Bandırma´nın önde gelen firmalarından PAKSAN Makina´nın kurucusu ve yönetim kurulu Başkanı Özhan Pak (81) ebediyete intikal etti.

Pak, dün sabah vefat ettiği İstanbul Amerikan Hastanesinden alınarak Bandırma Devlet hastanesinde misafir edildi.

Özhan Pak´ın cenazesi bu sabah saat 10.30 da kurucusu olduğu şirketin Akçapınar´daki tesislerinde çalışanlarına veda etti.

Öğle namazı öncesi Haydar Çavuş Camiin katafalkına konulan Pak´ın cenazesinin başında evlatları, damatları, torunları ve yakınları taziyeleri kabul etti.

İş Dünyasının önde gelen isimleri, Bansiad Başkanı Çetin Mirap, Kurucu Başkan Vural Görener, Nihat Yazıcı, Ali Bor, İş dünyasından Bandırmaspor eski başkanlarından Adnan Erdan, Yemmak´tan Fikret Yırtımcı, Şafaksan´dan Niyazi Ergün, Bandırma Ticaret Borsası eski başkanlarından Osman Kocaman, Ticaret Odası başkanı Halit Sezgin, Ömer Görener, Çetin Sever, Burhan Timue Odaman, Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Eski kaymakamlardan ve Vali yardımcılarından Mustafa Ali Örnek, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bazı Meclis üyeleri, Milletvekilleri Namık Havutça, Mehmet Tüm, Eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Sedat Pekel, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, ADD Başkanı Uğur Kayaalp ve yönetim kurulu, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Esnaf Odaları´nın başkan ve yönetim çevreleri, Bandırma´nın yanı sıra Erdek, Gönen, manyas, Balıkesir, Susurluk, Karacabey, Bursa, Eskişehir, İstanbul ve Kocaeli´den iş dünyasının önemli isimlerinin hazır bulunduğu cenaze namazını Bandırma Müftüsü Hacı Süleyman Küçük kıldırdı.

Merhum Özhan Pak´ın cenazesinde yapılan anonsta ise bu akşam haydar Çavuş Camiinde merhumun ruhuna mevlit kıraat edileceği bildirildi.

/resimler/2016-4/9/1835306048632.jpg



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli