İş adamı Mehmet Okyay intihar etti.

İş adamı Mehmet Okyay intihar etti.

İşinden sonra sağlığını da kaybeden bir dönemin saygın teneke imalatçısı Mehmet Okyay (72) çözümü intiharda buldu.

Olay bugün saat 15.30 sularından meydana geldi. Haydar Çavuş Mahallesi, Haydarçavuş sokak numara 5'te faaliyet gösteren Ali Fahri İşeri, iş merkezinin 6. katında bulunan ofisine gelen Mehmet Okyay, bir süre sonra başına dayadığı beylik silahı ile yaşamına son verdi.

Ali Fahri İşeri İş merkezinde yaşanan olayda silah sesi çevreden işitildi ancak, sese kulak verenler çarşı merkezinde yaşanan trajedi ile bağ kuramadı. Olaydan bir süre sonra iş adamı Mehmet Okyay'ın samimiyeti bulunan bir kişi, hal hatır sormak amacı ile çıktığı ofiste başı kanlar içinde masaya düşmüş olarak gördüğü manzara karşısında şok yaşadı.

Daha sonra emniyete bildirilen intihar olayı, gerekli araştırma ve soruşturmalar geniş çaplı yürütüldü.

Sağlık ekipleri, Savcılık, Hükümet tabipliği ve Belediye defin işleri ilgililerinin takip ettiği intihar'da hayatını kaybeden Mehmet Okyay'ın cenazesi savcılık tarafından kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna sevk edildi.

İntihar sonucu hayatını kaybeden Mehmet Okyay'ın yakın tanıdıkları, iş ve aile düzeninin bozulması ardından sağlığında da önemli sorunlar yaşadığını, bir süredir yakın dostlarının yardımı ile tadavi gördüğü öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: adamı Mehmet Okyay intihar .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı