İş Birliği Protokolü İmzalandı

İş Birliği Protokolü İmzalandı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İle Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İle Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ile Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı arasında, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi akademisyenleri tarafından Bandırma ilçemizde bulunan 4 Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan hükümlü ve tutuklulara yönelik eğitim programlarının düzenlenmesi hususunda iş birliği protokolü imzalanmıştır.

Protokol kapsamında; Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin desteği ile Bandırma Ceza İnfaz Kurumlarında barındırılan hükümlü ve tutuklulara yönelik olarak yürütülen eğitim faaliyetlerini çeşitlendirme ve Kurumda bulundukları süreleri verimli hale getirerek tahliye sonrası sosyal yaşama hazırlanmaları için gerekli bilgi ve beceri kazanmalarına katkı sağlanması, bu yolla yeniden suç işlemelerini önleyerek tekrar topluma kazandırılmaları amaçlanmaktadır.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi adına Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in imza attığı protokolü, Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı adına Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş imzaladı. 



Anahtar Kelimeler: Birliği Protokolü İmzalandı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı