İş Kadınları Afrikayı tanıdı

İş Kadınları Afrikayı tanıdı

AFRİKA UZAK DEĞİL KONULU KONFERANS BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen Afrika Uzak Değil konulu konferans büyük ilgi gördü.

Konferansın açılış konuşması Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Canset Sevim tarafından yapıldı. Sevim konuşmasında “TOBB kadın girişimciler kurulu, kadın istihdam ve girişimciliğini desteklemek amacıyla 2008 yılında oluşturulmuştur. Yalın bir organizasyon yapısı ile tüm illerde kurulan kurullar TOBB çatısı altında çalışmaktadır. İlimiz Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığı Sayın Nurbin Tüfekçioğlu tarafından başarı ile yürütülmektedir. Mayıs ayındaki Oda/Borsa seçimleri sonrasında yakınlaşan Balıkesir il ve ilçeleri arasındaki diyaloglar Kadın Girişimciler Kurulu’nda da hissedildi. Bizler de Bandırma Ticaret Odası’na bağlı kadın girişimciler olarak İl Kurulumuzun çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla bölgemizde kadın girişimciliği adına payımıza düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bize verdikleri desteklerden ötürü tüm oda başkanlarımıza ve Nurbin Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkiye’nin Kadın Girişimciliğinde ilk akla gelen kişilerden biri, başarıları yurt içinde ve yurt dışında birçok kez ödüllendirilmiş ve şahsım adına çok özel ve önemli bir yerde olan Sayın Zuhal Mansfield yeni kurulumuzu kırmayarak ilk geniş katılımlı toplantımızı onurlandırdılar.” dedi.

Konferansın konuşmacı konuğu DEİK Mısır İş Konseyi Başkanı, DEİK Afrika Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, TMG Dış Ticaret Madencilik, Mansfield Madencilik ve Pera Turizm Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Zuhal Mansfield globalleşen Dünya’da yeni pazar arayışları içinde olan sanayiciler için büyük fırsat niteliği taşıyan Afrika pazarını hakkında bilgiler verdi.

Konferansın ardından Oda restoranda yenilen öğle yemeği ile birlikte TOBB Balıkesir İl Kadın Girişimciler Kurul toplantısı yapıldı. TOBB Balıkesir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu kadın girişimciler kurulunun faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli