İş ve Çay kolik gazeteci

İş ve Çay kolik gazeteci

Körfezin Efsane gazetecisi Yüksel Kasapoğlu performansını tükettiği suya bağlıyor.



________________________________________________/ Hasan AKAR- EDREMİT
Edremit`te haftalık yerel Efsane Gazetesi`nin sahibi ve muhabiri Yüksel Kasapoğlu, tam bir iş ve  çay bağımlısı.
Günde ortalama 50-60 çay içmezse rahatsız olan 1 çocuk babası Yüksel Kasapoğlu, Çayın yanı sıra 100 bardak ta su içiyor.
56 yaşındaki Kasapoğlu, gece yatağının başucundan su şişesini ayırmazken, bu denli çay ve su tüketiminin kendisine dinamizm kazandırdığına inanıyor.

Çay istediğinde mutlaka yanında su da getirten Kasapoğlu bununla kalmayıp günü elimde su şişesiyle geçiriyor.

Tek kötü alışkanlığının sigara olduğunu belirten Kasapoğlu günde 3 pakette sigara yaklaşık 50 litre Çay ve su tüketimi ile vücuttaki nikotini dezenfekte ettiğine inanıyor.

Başucundan su ve sigarayı eksik etmeyen Efsane gazeteci çalışma performansından dolayı su kaybını böyle giderdiğini belirterek son derece sağlıklı kalmasını su ve çay içmesine bağlıyor.

Haftalık Efsane gazetesi sahibi, muhabiri ve müvezzi'liğini bu güne kadar başarıyla sürdüren Yüksel Kasapoğlu; Önemli bir rahatsızlığım olmadı. 7 yıl önce emekli oldum. Sağlık karnemi toplam 3 defa kullandım. O da grip rahatsızlığı için. Haftalık Efsane Gazetesi`ni tek başıma çıkarıp dağıtımını da kendim yapıyorum. Bunun için de çok geziyorum. Sağlığımı da bol su ve çok gezmeye borçlu olduğumu sanıyorum" dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı