iş ve siyaset dünyası bu nişanda bir araya geldi

iş ve siyaset dünyası bu nişanda bir araya geldi

Biga`lı Doğantaşlar ile Gönenli Tokyaylar aileleri evlatlarının nişanlanması ile akrabalığa ilk adımı attılar.

Gül ile Şafak bir ömür sürecek mutluluğa, dillere destan nişan töreniyle yelken açtı.

Gönen’in tanınmış işadamlarından Abdullah & Hatice Tokyay çiftinin güzel kızı Gül ile Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı-Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan & Ayla Doğan’ın yakışıklı oğlu Şafak, Yıldız Otel’de düzenlenen muhteşem bir tören ile bir ömür boyu sürecek birlikteliğin ilk adımını atarak nişanlandılar.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gönen Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan, Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Gönen Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Yalama, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ile Biga ve Gönen’in seçkin işadamları ve birçok ünlü simanın katıldığı nişan daveti son derece şık, samimi ve eğlenceli geçti.

Yıldız Otel’de düzenlenen nişan töreninde genç nişanlılar, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan’ın taktığı yüzükler sonrası evliliğe ilk adımı attılar. Nişan yüzüğünü çiftlere takan Davut Doğan, nişan kurdelasını keserek çiftlere mutluluklar diledi.

Nişan pastasını birlikte kesen nişanlılar, pastalarını bir birlerine ikram ettiler. Yemek sonrası Yıldız Otel orkestrası eşliğinde dans ve oyunlarla coşan davetliler, gecenin tadını doyasıya çıkarırken, genç nişanlıların mutluluklarını paylaştılar.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli