İşbay``A-2 ligde oynuyacak takımımız şimdiden hazır``

İşbay``A-2 ligde oynuyacak takımımız şimdiden hazır``

U-17 Bandırmaspor`un Türkiye kupasındaki başarısı ardından konuşan altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ertunç İşbay``Gereken destek verilirse özlenen kadroda çok Bandırmalı forma giyer.``







U-17 Genç Bandırmaspor`un Türkiye kupası 1.Kademe tur atlaması ardından Bandırma Manşet ekranlarına konuşan yönetim kurulu alt yapıdan sorumlu üyesi Ertunç İşbay birkez daha görülen gerçeği gözler önüne serdi.

Bandırmaspor`un Bank Asya yolundaki mücadelesi kadar alt yapıda da odenli önemli hedeflere yelken açıldığının altını çizen İşbay Bordo Beyazlı camianın tek eksiğinin tesisleşme olduğunu bir kez daha haykırdı.

İşbay ülkenin bir çok yöresinde tesis olup onu kullanacak potansiyel olmazken Bandırmaspor`un her kategoride başarıya susamış ekiplerinin tesis yetersizliği sonucu hedeflerinden şaştığını söyledi.

İşbay, herşeye rağmen kendilerini kamuoyuna ispatlamak için verdikleri mücadelenin birileri tarafından fark edilmesi gerektiğini vurguluyarak 
``Biz zor şartlarda tesislerimizin olmamasına rağmen bunları yapabiliyorsak bu bizi memnun eder, ancak bu yeter mi dersek elbette yetmez,  Eğer Bandırmaspor`da forma giyecek oyuncu yetiştirmek niyetindeysek başka türlü kademelerdede başarılı olmak durumundayız.``

``U-17 Gençlerdeki bundan sonraki turuda geçmek durumundayız, Hangi guruba düşersek çalışmalarımızı ona göre yapacağız, Zor şartlarda tesisimiz olmamasına rağmen turu geçmenin çabası içersinde olacağız, Sizin aracılığınız ile buradan ilgili mercilere duyuruyoruz, Eğer biz istediğimiz şartlarda çalışacak olsak , Bandırmaspor`un alt yapısının ne şekilde geliştiğini ispatlamaya çalışıyoruz kamu oyuna inşallah bu yaklaşım altyapıdaki gençlere tesisi konusunda fikirler değişir, Düşüncelerimi kimlere söylediğim anlaşılıyor sanırım, Bizim sıkıntımız tesis konusundaki sıkıntıdır.
Onlar giderilirse Bandırmayı daha iyi temsil edeceğiz, Hani özlüyorlar ya Bandırmaspor formasını giyen Bandırmalı oyuncu yok diye, Bandırmaspor`da forma giyen oyuncumuz hakikaten yok, İşte buralardan yetişen oyuncularımız gelecekte Bandırma forması giyecek. Tesis olursa çıkacak. Bu konuda çok potansiyel var Bandırma da, Onlara çok müsabaka yaptıramadığımız için  o şansı yakalayamıyoruz, Takımımız Bank Asya yürüyüşüne devam ederken Bizde altyapıdaki hazırlıklarımızı bitiriyoruz geldiğimiz bu nokta bunun ispatı, A-2 ligde oynuyacak takımımız şimdiden hazır`` dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli