İşçi ile aynı sofrada iftar açtılar

İşçi ile aynı sofrada iftar açtılar

Eti Maden yönetim kurulu, emekli ve çalışanların katıldığı büyük aile iftarı düzenledi.

Merkezi Ankara´da bulunan Dünyanın en büyük kamu iktisadi kuruluşlarından Et Maden´de iftar zamanı Bandırma´da idi.

Kurumun ülkedeki diğer işletmelerinde bulunan çalışanları ile bir araya gelerek iftar açan Eti Maden genel müdürü Serkan Keleşer, Genel müdür yardımcıları Özgür Saç, Dr.Tabip Gülbay, Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Aytar, İç Denetim Daire Başkanı Ali Göksel, 1. Hukuk Müşaviri Ali Rıza Gök, Strateji geliştirme Daire Başkanı Uğur Aydoğan, Üretim ve Koordinasyon Daire Başkanı Emin Türk, Lojistik Daire Başkanı Ömer Çatal,  Teknoleji Geliştirme Daire Başkanı Derya Maraşlıoğlu, İnsan Kaynakları Daire Başkanı İbrahim İnan, Yönetim, bilişim, sistemleri Daire Başkanı Sezai Buğdaycı, Mali İşler Daire Başkanı Murat Gökçe, Destek hizmetler Daire başkanı Hüseyin Uyar, İşletme Müdürü Münir Yahşi, İşletme Müdür Yardımcıları Hülya Tüzün, Şener Çalışkan, Ahmet Çakır, Memur, İşçi, personel Alt işveren temsilci ve personelleri, Petrol İş sendikası Genel Başkanı A. Ufuk Yaşar, Petrol İş sendikası Bandırma Şube Başkanı İsmail Kayan ve yönetim kurulu, Eski Etibor Genel Müdür yardımcıları Şerafettin Kangal ve Mehmet Demirtaş´ın hazır bulunduğu işletmenin büyük aile iftarına Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar´da onur konuğu olarak katıldı.

ETİ MADEN Bandırma işletme müdürlüğü bahçesinde açılan sofrada, Genel Müdür Serkan Keleşer, Kaymakam Günhar Yazar, Genel Müdür Yardımcıları Özgür Saç ve Dr.Tabip Gülbay ile Petrol İş Genel Başkanı  A. Ufuk Yaşar sofraya bir grup işçi ile oturdular.

İftarın ardından söz alan işletme müdürü Münir Yahşi genel müdürlük nezdinde Bandırma´da verilen iftarın kendilerini mutlu ettiğini, bu vesile ile genel müdür ve üst yönetim çevresini Bandırma´da görmekten memnun olduklarını kaydetti.

Genel Müdür Serkan Keleşer´de teknik lise öğrencisi olduğu lise yıllarında işçi olarakta çalıştığını, ancak daha sonraki süreçte ise yaşamı kurumsal bütünlük içinde işletmelerin tüm kademelerinde bulunduğunu vurgulayarak, kendisininde işletmenin her hangi bir bölümünde çalışanlar kadar, çalışma hayatının içinden geldiğini bu nedenle çalışanların hak edişine karşı elinin gevşek olduğunu, nitekim önümüzdeki günlerde çalışanların bunu fark edeceğini kaydetti.

Petrol İş sendikası genel başkanı A. Ufuk Yaşar ise gelinen noktada hak edişlerin anlatıldığı gibi kolay süreçlerden geçilerek elde edilen haklar olmadığını vurgulayarak, her şeye rağmen ETİ MADEN yönetim kurulunun toplu sözleşme görüşmelerindeki yakın ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

/resimler/2018-6/1/0049158467127.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı