İŞÇİ PARTİSİ DAYANIŞMA VE KATILIM YEMEĞİ

İŞÇİ PARTİSİ DAYANIŞMA VE KATILIM YEMEĞİ

İşçi Partisi Edremit ilçe başkanlığı dün Güre Yakamoz restaurant da dayanışma ve katılım yemeği gerçekleştirdi. Yemekte İşçi partisine yeni katılan üyelere rozetleri takıldı ve parti tüzükleri verildi. Düzenlen gecede 10 yaşındaki Altay Koç'un Andımızı ok



______________________________________/
Oğuz Apul / GÜRE

İşçi Partisi Edremit ilçe başkanlığı dün Güre Yakamoz restaurant da dayanışma ve katılım yemeği gerçekleştirdi. Yemekte İşçi partisine yeni katılan üyelere rozetleri takıldı ve parti tüzükleri verildi. Düzenlen gecede 10 yaşındaki Altay Koç'un Andımızı okuması büyük alkış aldı.


Beklenenin üzerinde bir katılımla gerçekleşen yemekte Zeytinli Demokratik Sol Partililer de gönüllerince eğlendiler. Bu yemeğe katıldıkları içinde memnuniyetlerini dile getirdiler. Gece de Körfezin muhteşem ikilisi Nevzat ve Bilge, yemeğe katılanları yaptıkları müzikle büyüledi. İşçi Partisi Edremit İlçe başkanı Bilal Palabıyık ve İl başkanı Kartal Cemil Demir birer konuşma yaptılar.


Gericilik ve bölücülük kaybedecek

Edremit İlçe başkanı Bilal, Ergenekon Tertibi nedeniyle Silivri`de Hasdal`da esir edilen başta genel başkanımız Doğu Perinçek olmak üzere Tüm işçi partilileri, Aydınları, Yurtseverleri Komutanlarımızı en devrimci duygularla selamlıyorum. Sizler yalnız değilsiniz. Davanız davamız Yolunuz yolumuz Mücadeleniz mücadelemiz olacaktır. Bu uğurda ödeyeceğimiz her türlü bedeli de kendimize şeref sayarız. Emperyalist güçlere güvenerek Milletimize Vatanımıza Ordumuza düşman olanlar. Dün olduğu gibi bugünde kaybedeceklerdir. Bizleri teslim alamayacaksınız.


Bu ülkenin vatanseverlerini Silivri zindanlarına sığdıramazsınız.

İşçi partisi Tüm Baskı ve engellemelere rağmen her geçen gün yürekli ve cesur insanların katılımıyla büyümekte, vatan emek namus mücadelesinde örgütlü ve disiplinli olarak en ön cephede savaşmaktadır. Genel başkanımız, genel başkan vekilimiz, genel başkan yardımcılarımız, il başkanlarımız ve birçok yöneticimiz esir alınmasına rağmen dünyada büyüyen tek parti İşçi Partisidir.

Buradan Cumhuriyet Düşmanlarına sesleniyorum boşuna uğraşmayın ülkemizi bölmeyi başaramayacaksınız. Gericilik ve bölücülük kaybedecek ATATÜRK Türkiye`si Kazanacak İşçi Partisi olarak sorumluluğumuzun farkındayız Tüm Milli Güçlerle Birleşerek Savaşacağız ve Başaracağız. Kahrolsun Emperyalizm ve Yerli işbirlikçileri Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye dedi.


Siyasetle ilgilenmeyen Aydınları olan Milletleri, cahiller yönetir.


İl başkanı Kartal Cemil Demir, Partimiz hızla büyüyor bu yemek bunun en güzel göstergesi, Türkiye'nin devrim merkezi hızla güçleniyor. Biz yöneticilerin Balıkesir il başkanın, Edremit ilçe başkanın, Akçay belde başkanının, Ayvalık ilçe başkanının beklemediği bir hızla büyüyor. Biz bu yemeğe 100 kişilik bir grubun katılacağını tahmin ediyorduk. Şu anda bu salonda 150 kişiyiz.%50 fire olur mu? Büyüğün bir kuvvette olur, küçülen bir kuvvette olmaz. Bence bunu bütün arkadaşlarımız bütün misafirlerimiz çok ciddiyetle düşünmelidirler. Bu bile tek başına Türkiye de devrim merkezinin nerde toparlanmaya başladığını gösteren çok önemli bir olaydır. Türkiye ideolojik olarak, örgütsel olarak Türk toplumunun etkilenmesinde bir merkez yaratıyor. Biz bugün tarihi bir olaya şahit oluyoruz. Nedir o? Türk milleti hızla Türkiye yi bu karanlık çıkmazdan çıkaracak kuvvetin örgütlendiği merkezi keşfetmeye başlamıştır. İnşallah la, maşallahla değil Doğu Perinçeklerin 4 yıldır hapiste yatmasıyla, direnmesiyle bütün yönetici arkadaşlarımızın fedakarca koşturması ile hiçbir kurtuluş İnşallah la, maşallahla gitmez fedailerinizle başarıya ulaşırsınız. Fedaileri olan bir parti olmaktan övünüyoruz. Bu millet için ölmeyi göze almış fedailerimiz var. Bu kadar baskıya ve tertibe rağmen direnen mahkemelerde direnen Türkiye'nin her yerinde direnen, önderlik eden başka bir kuvvet var diyen varsa hep beraber oraya gidelim. Biz işçi partisinin ismine aşık değiliz. Biz devrime aşığız. Siyasetle ilgilenmeyen aydınları olan milletleri, cahiller yönetir dedi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı