İşgaller kaldırıldı

İşgaller kaldırıldı

Erdek'te feribot iskelesi önünde demirli Tekne Balık Lokantaları kaldırılıyor. Uygulama iskele üzerindeki işgallerin kaldırılmasıyla başladı.

Erdek’te feribot iskelesi önünde demirli Tekne Balık Lokantaları kaldırılıyor. Uygulama iskele üzerindeki işgallerin kaldırılmasıyla başladı.

Erdek’te geçmiş yıllarda Balıkçı barınağından alınarak, İskele girişi sağ bölümünde kalan feribot rampasına konuşlandırılan Tekne Balık restoranlar, eski yerine kaldırılıyor.

Uygulama öncelikle feribot rampasına konuşlanan masa sandalye işgallerinin kaldırılması ile başladı. Erdek Belediye zabıtası İskelede faaliyet gösteren 3 balıkçı tekne Restoran’a verdiği süre doldu. İşletmeler taş üzerindeki işgallerini kaldırmaya başladı.

 



demokrat
10.08.2014 13:36:27
İşgaller kalkıyor mu?Ne kalkması daha da azgınlaşmış. Her köşe başı ayrı bir seyyar işgalinde hem de tapulu gibi. Bir de otopark 5 TL. olmuş gözümüz aydın. Eğer büyükşehir kazığı değil de belediye haracı ise işte tam yandık. İşin özü belediyeler işgali önlemek bu tarafa daha da yaygınlaştırıyorlar. Gidin Turanköye ayak bastı parası 5 TL...

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı