Işık Cafe Beach'ta yaz keyfi

Işık Cafe Beach

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Ocaklar 2020 yaz sezonu doluluk oranını yakaladı.

  Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Ocaklar 2020 yaz sezonu doluluk oranını yakaladı. Alabildiğine geniş kumsalı ile tatilcilerin Pandemi kuralları içinde korkularını atarak rahat bir tatil geçirmelerini sağlayan Ocaklar plajları 200 yazında da gözde sayfiye yerleri arasındaki yerini aldı.

Alabildiğine geniş Ocaklar plajı'nın gün batımındaki son bölümünde yer alan Işık Cafe & Beach tatilcilerin beklentisini karşılama noktasında büyük beğeni topluyor.

Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde düzenlenen plaj ve şezlong kullanımı mini hijyenler ile desteklenmesi Işık Cafe Beach'ta tatil geçirenlerin içini rahatlatıyor.

Ocaklar plajının son bölümünde yer alan Işık Cafe & Beach'ın bir başka özelliğide Denize kurulan sefa masaları. Tatilcilerin büyük ilgi gösterdiği sefa masaları gün boyu değişen tatilci simaları ile dolup taşıyor. İşin en önemli bölümü ise Işık Beach'ın Cafe hizmetleri, Cafe üst salonda manzara keyfi yaşamak isteyenler ile kumda güneşlenmek isteyenler zengin menüsü bulunan mutfak lezzetlerinde tatmak isterken, çeşitler arasında tercih yapmakta oldukça zorlanıyor.

Bandırma Manşet'in Işık Beach'taki haber hazırlama sırasında Cafe'te gelen bölgenin önemli sahne sanatçılarından Diva Muzaffer Ersoy beraberindeki meslektaşı Ozan Özbegen ile geldiği Işık Beach'ta hem güneşlenme olanağı buldu, hemse sanatsal çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Diva Muzaffer Ersoy, Çanakkalede devam eden sahne çalışmalarını hafta sonu Erdek-Ocaklar kaçamakları ile taçlandırdığını, Kapıdağ'ın kendine özgü atmosferi ile oluşan performansını hafta boyu değerlendirdiğini açıkladı.



Anahtar Kelimeler: Beach' keyfi
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli