İsim benzerliği Bostancıspor`u yaktı

İsim benzerliği Bostancıspor`u yaktı

Uzun bir aradan sonra bu sezon lig`e katılan Gönen Bostancıspor`un lisansları, İsim benzerliğinden Balıkesir Büyük Bostancıspor`a vize oldu.





Uzun bir aradan sonra bu sezon lig`e katılan Gönen Bostancıspor`un
lisansları, İsim benzerliğinden Balıkesir Büyük Bostancıspor`a vize oldu.



``Olmaz, olmaz``
demeyin Gönen Bostancıspor`un başına gelenler duyanları gülmekten kırıp geçiriyor. 1984 yılında federe olarak Balıkesir ASKF bölgesi Marmara grubunda mücadele eden Gönen Bostancıspor, kendi bünyesinde genç kalmadığı gerekçesi ile bir süre ara verdiği lig mücadelesini bu sezon Marmara grubu 2.amatör kümede devam ettirmek istemesi başına iş açtı.



Bostancıspor`lu yöneticiler kendi çevresindeki gençlerden oluşan takım kadrosu lisanslarını hazırlayıp sezon başında ASKF`ye götürerek vize yapılması talebinde bulundu.

Aradan geçen süreye rağmen bir bölüm lisansın gelmemesi kaygısı ile Balıkesir`e giden Bostancıspor yönetimi duydukları karşısında şaşkına döndüler.



Vize`den dönmediğini iddia ettikleri lisan sahiplerinin isimlerinin ASKF bilgisayarlarına girilmesi üzerine, Lisansların Gönen Bostancıspor`a değil Balıkesir Büyük Bostancıspor`a vize edildiği anlaşıldı.

Bostancıspor`lu yöneticiler ASKF`nin hatayı düzelterek vizelerin değiştirilmesi isteğinde bulunması ardından bukez ``Her futbolcu için 700 tl transfer bedeli ödemelisiniz!...`` denmesi Bostancıspor`u daha da şaşkına döndürdü.



Gönen Bostancıspor`lu yöneticiler zaten zor takım yaptıkları 2.amatörde bir de futbolcularının başka takıma lisans çıkartılması üzerine lig kendileri için başlamadan bitti.

Herşeye rağmen verdikleri lig mücadelesinde tüm maçlarını farklı yenilgi ile kapatan Bostancıspor geçtiğimiz pazar günü ilk puanını lider Ocaklarspor`dan kazanması Şampiyon olmuş kadar sevinmelerine neden oldu.



Hem isim, hem de renk benzerliği nedeni ile lisansları karışan Bostancıspor ASKF`nin düzeltme için kendilerinden istediği lisans başına 700 tl yi ödemeye bütçelerinin müsait olamadığı kaydedildi.

Bostancıspor`lu yöneticiler `` ASKF`nin hatası bize ödetilmek isteniyor, Bizim kulüp olarak lisanslarımıza kavuşmak için istenen transfer ücretini ödememiz mümkün değil, kaldı ki hata da bizim değil, Bunu kendilerine söylediğimizde aldığımız yanıt ise tam bir mizah konusu `` diyerek hatanın telafisi noktasında haklılıklarını ispat için mahkemeye başvurmaları istendiğini, Konuya ilişkin dava açmanında bir maliyeti olduğunu, parası olmayan kulübün çaresiz olarak eksik çıktığı karşılaşmalarda düzinelerle gol yiyerek demorolize olmalarına neden olduğu kaydedildi.









tribün
7.05.2013 21:38:45
balıkesir askf siz orda ne iş yapıyorsunuz, siz amatör kuluplere öncelik yapacağınız köstek oluyorsunuz, artık yeter yaaaa, bırakın gidin, yazıklar olsun. bu işin sorumlusu kimse hemen işine son verin ve kendinizde hemen istifa edin. ayıp ya, siz askf yi doğru dürüst yönetemiyorsunuz ki sporu nasıl yöneteciksiniz... hemen bir açıklama yapın diyeceğimim ama nerde o cesaret sizde . . .

Vedat
8.05.2013 01:32:17
Kardeşim orada bütün işler 1 paket sigaraya dönüyor alın ahmet beye 2 paket sigara balıkesirdeki bütün lisansları size aktarsın

hüseyin yandal
9.05.2013 10:22:29
oradaki yöneticiler şikayetiniz varsa mahkemeye verin diyorlar pişkin pişkin

muhammet boztepe
9.05.2013 10:52:47
ASKF Yİ KINIYORUZ!!(BOSTANCI KÖYÜ)

tribün
9.05.2013 22:09:47
balıkesir askf ne işi doğru yaptıda bunu doğru yapacak.Şimdi ise bir yanlışlık varsa mahkemeye verin diye konuşuyor demekki, vereceksin ki mahkemeye anyayı konyayı amlayacaklar.Kimseden ses çıkmassa bunlar devamlı hata yapacaklar zaten hata yapıyorlar, ama rahat rahat hata yapmasınlar... İSTİFA BALIKESİR ASKF . . .

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı