Işıtan'dan 3. kişisel yağlı boya resim sergisi

Işıtan

Ressam Hakan Işıtan'ın yağlı boya resim sergisi Melih Çınar Sergi salonunda ziyarete açıldı.

Bandırmalı, yağlı boya resim sanatçısı Hakan Işıtan 3. kişisel sergisini açtı. Manzara ve Atatürk portrelerinden oluşan sergi bugün Melih Çınar sergi salonunda ziyarete açıldı.

Önceki dönem belediye başkanı Dursun Mirza ve Belediye Başkan yardımcısı Aydın Yağar'ın açılışını yaptıkları sergi öncesi öncesi konuşan sanatçı Hakan Işıtan;" Bu 3. sergim, ilk sergim sevdiğim bir ağabeyim ile karma sergimizdi. Bu 3. sergim sanırım 7-8 ay sonra bir karma sergimiz daha olacak ondan sonra sanırım resim yapmayı bırakacağım.  Benim için en sevindirici yönü yaşadığım bu kadim kentin kültür hayatına hizmet edebilmek, işin iyi tarafı ise çok güzel dostluklar edinebilmek,  işin profesyonel tarafında değilim çalışmalarımı amatör ruhla yapıyorum, en güzel tarafım yaradanım bana verdiği yetenekle güzel şeyler yapabilme özelliğim var, umarım izlediğinizde sizlerde beğenirsiniz." dedi.

Hakan Işıtan'ın “100. yılda sonsuz minnetle” yağlı boya  resim sergisi Melih Çınar Sergi salonunda 19 Kasım'a dek ziyarete açık kalacak.



Anahtar Kelimeler: Işıtan' . kişisel yağlı resim sergisi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı