İŞİTME ENGELLİLERİ DİNLEDİ

İŞİTME ENGELLİLERİ DİNLEDİ

İŞİTME ENGELLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN MİRZA`YA ZİYARET

 İşitme Engelliler Derneği Başkanı Tuncay Ağaçonaran ve Yönetim Kurulu Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza`yı makamında ziyaret ettiler.

İşitme Engellilerin sıkıntılarını dile getiren dernek Başkanı Tuncay Ağaçonaran Dursun Mirza`dan dernek için yer talebinde bulundular. 

Dernek için yer konusunda çözüm üreteceklerini söyleyen Dursun Mirza; "Belediyecilik anlayışımızın merkezinde insan var. Bandırmalılarımızın mutluluğu için, daha iyi bir yaşam için çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz. İnsanı seviyoruz, Bandırma`yı seviyoruz, doğayı seviyoruz. Bandırmalılarımıza hizmeti seviyoruz. 

Toplum yararına olacak tüm talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Toplum yararına, halkımızın yararına olan ve bizim hizmet alanımızın dışında olan talepleri de imkanlar ölçüsünde yerine getiriyoruz. Okullarımızın, camilerimizin, sağlık ocaklarının taleplerini yerine getiriyoruz. 

İşitme engelli kardeşlerimizin bu talebine de hemen çözüm üretmeye başladık. En kısa sürede dernekleri için yer temininde bulunacağız" dedi.

Olumlu yaklaşımından ve çözüm üretmek için hemen harekete geçmesinden dolayı Dursun Mirza`ya teşekkür eden Tuncay Ağaçören; "Bize bu kadar çabuk çözüm ürettiğiniz için derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Toplumda biz hep yalnızlığa itiliyoruz. Sizin uzattığınız bu el ile sessizliğimize ses oluyorsunuz" dedi.

 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false