İskenderun Sahra Hastanesine stratejik destek

İskenderun Sahra Hastanesine stratejik destek

İskenderun'da Op. Dr. Turhan Çömez tarafından kurulan Sahra Hastanesine Bandırma’dan stratejik destek

Op. Dr. Turhan Çömez’in İngiltere’den gelerek İYİ Parti geçmiş dönem il Başkanı Özlem Ural’ın sevk ve idaresi ile İskenderun’da oluşturulan sahra Hastanesine İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanlığından stratejik destek

6 Şubat’ta yaşanan asrın afeti ile 10 il’de ilçelerini ve kırsal köylerini kapsayan yıkıcı deprem 45 bin’e dayanan insanımızın canına malolurken, 13 gün boyunca süre gelen kurtarma çalışmaları yerini yaraların sarılmasına terk etti.

Yaşanan kayıplarım acısını unutturmak, hayatta kalanların bir an önce sağlıklarına kavuşmaları noktasında verilen çabalara doğrudan katkı sağlayan Op. Dr. Turhan Çömez & Özlem Ural ikilisinin İskenderun’da kurdukları sahra hastanesi 7/24 dur durak bilmeksizin yaraları sarıyor, ameliyatlar yapılıyor.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez ve Özlem Ural ikilisinin İskenderun’da hayata geçirdikleri özveri ve fedakârca çabaları İYİ’ler hareketinden destek alıyor.

Aynı zamanda Eczacı Olan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük’ün uzman eczacı ve ilaç teminine yönelik katkısı diğer ilçe başkanlarının katkı ve katılımları ile büyük bir sağlık imecesine dönüştü.

Balıkesir İYİ’ler hareketinin depremzedelere yönelik İskenderun sahra hastanesindeki çabasına bugün Bandırma’dan da yeni bir destek katkısı geldi.

İYİ Parti Bandırma ilçe Başkanı Necmi Sert, Gençlik kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyesi Feride Aşırt Can, uzman ameliyat hemşiresi Ferdağ Akova Hasçelik,  Eczacı Raci Şirin, Gönüllü araç kaptanı Rıdvan Cin beraberlerinde 50 koli ilaç,15 koli yeni bot vs. ile sabah saat 06.oo da İskenderun’a hareket ettiler.

Op.Dr. Turhan Çömez & Özlem Ural ikilisinin İskenderun Sahra hastanesindeki ummalı çabalarına İYİler hareketi ilçe başkanlıklarında devam eden bağış kampanyaları ile önemli katkı sağlanıyor. Önceliği ilaçların oluşturduğu kampanyada bağışlanan ilaçlar titizlikle tasnif edilerek özelliklerine göre tasnif edilirken, bot ve mont gibi önemli ihtiyaç giysileri ile bu çabanın içinde önemli yer tutuyor.

Op. Dr. Turhan Çömez & Özlem Ural nezaretinde depremzedelere şifa olan İskenderun Sahra hastanesinde birde hasta nakil aracı temin edildi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı