İşkur & Erdek Ticaret Odası İşbirliği protokolü

İşkur & Erdek Ticaret Odası İşbirliği protokolü

Erdek´te genişletilmiş Milli İstihdam seferberliği protokolü gerçekleştirildi.

İşkur, Balıkesir il müdürlüğü Erdek Ticaret Odası ile Milli İstihdam seferberliği protokolü imzaladı. Erdek Ticaret Odasında, Ticaret Odası Başkanı Mim. Özlem Sarı ile İşkur, Balıkesir il müdürü Nazım Balcı arasında ortak iş protokolü imza altına alınırken yapılan açıklamalarda projenin Erdek turizmine önemli katkı sağlayacağı açıklandı.

Erdek´teki Milli İstihdam iş protokolü imza altına alınmakla kalmadı. Aynı gün Öğretmen evinde bir araya gelen taraftar, toplantıya katılan esnaf temsilcileri ve mali müşavirlere mevzuat ve uygulama hakkında geniş açıklama toplantısı gerçekleştirdi.

Öğretmen evindeki birleşimde Ticaret Odası Başkanı Mim. Özlem Sarı´ya İşkur İl Müdürü Nazım Balcı, AGK İl Müdürü Muhammet Sıddık Polat, SGK Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şeref Karaca Bandırma 17 Eylül Üniversitesi adına Doç. Dr. M. Emin Özçakar uygulama hakkında açıklayıcı bilgi verdiler.

Toplantıda İl Müdürleri yanı sıra SGK ve İşkur Bandırma Bölge müdürleri Bayram Öztürk ve Emrullah Narin´in yanı sıra Ticaret Odası ve Ticaret Borsası genel sekreterleri de hazır bulundu.

Milli İstihdama ilişkin uygulamanın Erdek te faaliyet gösteren iş ve iş adamlarının bilgilendirilmesi amacı ile toplantılar düzenlenecek. 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı