İsmi Park´ta yaşayacak

İsmi Park´ta yaşayacak

Bandırma belediyesi Şehit Mehmet Kutlu´nun adını Çocuk parkına verdi.

 

  Ankara´daki hain bombalı saldırı sonucu şehit olan Asb. Bçvş. Mehmet Kutlu´nun ismi Cumhuriyet Meydanında bulunan çocuk oyun parkına verilerek adı ölümsüzleştirildi. Kendi çocukluğunda da o parkta oynayan ve 2 kız babası şehidimizin çocuklarını da götürdüğü oyun parkı artık Mehmet Kutlu ismiyle anılacak.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmalı şehidimizin isminin yaşatılmasının ve bu ülke için canlarını verenlerin unutulmaması gerektiğini belirtti. Mirza; ?Öncelikle Bandırmalılarımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce Bandırmalı şehidine sahip çıkarak bu acılara karşı tek beden, tek yürek olduğunu gösterdi. Biz de Şehidimiz Mehmet Kutlu´nun ismini hem kendinin hem de çocuklarının oynadığı parka vererek ismini ölümsüzleştirmek istedik? dedi.

Ülkenin bölünmez bütünlüğüne dikkat çeken Dursun Mirza; ?Her gün şehit haberleriyle anaların, babaların, çocukların yüreği yanıyor. Ateş sadece düştüğü yakmıyor. Bu hain saldırılarda yitirdiğimiz evlatlarımız hepimizin yüreğini yakıyor. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde erkek-kadın, yaşlı-genç ayrımı olmadan tüm ülke vatandaşları tek vücut bağımsızlık mücadelesi vermiş ve 1923 yılında bağımsızlığını, Türkiye Cumhuriyetini ilan etmiştir. Hain emelleriyle Cumhuriyetimize göz dikenler eninde sonunda hesabını vereceklerdir? dedi.

/resimler/2016-3/23/1200357487755.jpg



Anahtar Kelimeler: İsmi Park yaşayacak
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli