İstanbul Balıkesirliler seçime gitti

İstanbul Balıkesirliler seçime gitti

Başkanlığa İsmail Yaşar getirildi.



İstanbul
Balıkesirliler Derneği olağanüstü genel kurul toplantısı Bayrampaşa'da bulunan Manyas- İrşadiyeliler Derneğinde yapıldı.



İstanbul Balıkesirliler Derneğinin yeni Başkanı İsmail Yaşar oldu.

Başkan Yaşar, Dünyanın her yerinde Balıkesirli hemşerimiz var, bizler değerlerimize sahip çıkacağız ve 10 numara işler yapacağız” dedi.

İstanbul Balıkesirliler Derneği Bayrampaşa'da bulunan Manyas-İrşadiyeliler Derneğinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında İstanbul Balıkesirliler Derneği seçimlerine tek liste olarak giren yeni Başkanı İsmail Yaşar ve yönetimi seçildi.

Sosyal paylaşım sitesinde küçük bir gurupken hızla büyüdük ve işi resmiyete dökerek dernek haline geldik. Üç defa İstanbul'da 500 kişinin katılımıyla iftar yemeği düzenledik. Balıkesir'in ücra köylerinde okuyan 100 öğrencimizi İstanbul'u gezdirdik. Üniversite'de okuyan öğrencilerimize elimizden geldiğince burs verdik. İş arayanlarla işverenleri buluşturduk. Kan arayan hemşerilerimize yardımcı olduk. Değişik sektörlerde çalışan hemşerilerimizi birbirleriyle tanıştırdık” diyen İstanbul Balıkesirliler Derneği Salih Sağıroğlu, Tüm yönetim kuruluma bugüne kadar yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yönetimde de yeni başkanımıza yardımcı olacağım. Hepimiz bu derneği daha aktif hale getirebilmek için çalışacağız” diye konuştu.

Kongreye katılan herkese teşekkür eden, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'ın ve Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'un selamlarını ileten Salih Sağıroğlu, Ameliyat olmasından dolayı aramıza katılamayan Balıkesirli sinema sanatçımız Tamer Yiğit Bey'in hemşerilerimize selamları var” diyerek Balıkesirlilerin asla yalnız olmadıklarını söyledi.

Dünyanın 114 ülkesini gezdiğini söyleyen ve sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen İstanbul Balıkesirliler Derneğinin yeni Başkanı İsmail Yaşar, bunların en az 90 ülkesinde Balıkesirli bir hemşerisine denk geldiğini ifade etti.

Bizler ilimizin değerlerine sahip çıkmalıyız. Değerlerimizi ortaya koymamız lazım. Bu sene yaz aylarında Balıkesir'de memleketimizin ünlülerini bir araya getirecek bir gece yapmayı düşünüyoruz. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. ABD Başkanları başka bir ülkeye ziyarete gideceği zaman o ülkenin sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edermiş. Bir toplumu harekete geçirmede bu kurumlar çok önemli. İnşallah bizlerde birlik ve beraberlik içerisinde 10 numara işler yapacağız” diyen Başkan Yaşar, 27 Ocak Pazar günü yönetim kuruluyla birlikte Balıkesirspor-Bayrampaşa maçına gideceğiz. Çeşitli ziyaretlerimiz olacak” dedi.

İstanbul Balıkesirliler Derneğinin Yeni Yönetim Kurulu:

İsmail Yaşar (Başkan-Bürokrat), Nurten Gezer (Kadın Kolları Başkanı), Müge Evren (Hemşire), Yeşim Satırlı (Turizmci), Gülcan Odaman (Avukat), Alaaddin İlker (İşadamı), Ahmet Malatyalı (Mimar), Yakup Özbek (Eğitimci), Musa Koyuncu (İşadamı), Celil Sümer (İşadamı), Salih Sağıroğlu (Kamu), Hüseyin Söker (İşadamı), Salih Çoban (Tekniker), Adnan Yaşar (Eğitimci), Hüseyin Can (İşadamı), Mücahit Kaymakçı (Mali Müşavir), Harun Çetin (Mali Müşavir), İsmail Özkan (Sanatçı), Ahmet Ömüt (Medya), Kadir Gülmez (Medya), Fatih Gürler (İşletmeci), Cihan Yalçın (İşadamı),

İstanbul Balıkesirliler Derneğinin Denetleme Kurulu ise,

Osman İlboğa (Memur), Selim Ateş( Emekli), Ahmet Bektaş (Memur), İsmail Koçak (Turizm), Mehmet Ayvaz (Avukat), Ersoy Hanaylı (İşletmeci).






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli