İşte, AK Aday Adayları

İşte, AK Aday Adayları

AK Parti 10 Aday Adayını, teşkilata tanıttı.

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı Etimaden sosyal tesislerinden gerçekleştirdiği toplantı ile 31 Mart 2019 da yapılacak Mahalli seçimler için partilerinden Belediye Başkanlığına talip olan aday adayları kendilerini teşkilatın kurullarına tanıttı.

Etimaden sosyal tesislerindeki tanıtım programına AK Parti Bandırma İlçe Yönetim Kurulu, Eski İlçe Başkanları, Kadın Kolları, gençlik Kolları, kırsal alan sorumluları, Meclis üyeleri ve bazı delegeler katıldı.

Etimaden sosyal tesislerindeki yemek sonrası başlayan program öncesinde konuşan ilçe Başkanı Alp Bostancı, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek 10 yıl aradan sonra tekrar seçimleri kazanarak hizmete susamış Bandırma´da kaldıkları yerden devam etmek istediklerini söyledi.

Bostancı, parti içi kavgaya değil, huzur ve güvene ihtiyaçları olduğunu AK Partinin bu seçimleri kazanacak güçte bulunduğunu kaydetti.

Bostancı, bu seçimler için partilerinden aday adayı olan 10 ismin bir birinden değerli isimler olduklarını, gecenin tanıtım gecesi olması dolayısı ile her aday adayının 5 dakikalık kendini tanıtım süresi bulunduğunu vurgulayarak, aday adaylarının tanıtımına geçildi.

Bayan aday adaylarından başlayan tanıtım programında bazı aday adayları 5 dakikalık süreyi kullanmazken, bazı aday adayları süreyi katladı.

Etimaden sosyal tesislerindeki aday adayları tanıtım programı Başkan Alp Bostancı´nın final konuşması ile noktalandı.

AK Partinin Etimaden tesislerindeki programda Aydın Özen, Burak Bahadır Tuzlu ve Tülay Vural, Recep Eraydın, İsmail Yaşar, Asiye Bilgin, Kemal Uğur, İhsan Turgut, Veysel Arduç, Zeki Ersin Aday adayı olarak söz alıp kendilerini tanıttılar.



Anahtar Kelimeler: İşte Aday Adayları
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli