İşte Bandırmalılık ruhu

İşte Bandırmalılık ruhu

Karlahan`ların görkemli Et Market açılışında,Siyasetten, Bürokrasiye, Esnaf`tan, Odalara, iş dünyasından Spor dünyasına herkes aile fotoğrafında yer aldı.







____________________ Hakan ÇAPAR
K
asaplar
odası başkanı ve Federasyon yöneticisi Göksel Karlahan`ın Ş.Süleymanbey caddesi 53 numaradaki yeni işyerinin açılışı nedeni ile yaptığı açışıl töreninde,Siyasetten, Bürokrasiye, Esnaf`tan, Odalara, İş dünyasından Spor dünyasına herkes aile fotoğrafında yer aldı.


Bandırma`nın tanınmış ailelerinden Karlahan Kardeşlerin sosyal yaşamdaki aktiviteleri, Mesleki, Siyasi ve Ticari yaşamın yanı sıra sosyal yaşamdaki karşılığını da buldu.

Karlahan Et market açılışında Ş.Süleymanbey caddesi  gönderilen çiçekleri almadı.
Başta Milletvekili M.Cemal Öztaylan olmak üzere, Belediye başkanı Sedat Pekel, Esnaf ve Sanatkarlar odaları başkanı Mesut Aşanel, Birlik yönetim kurulu üyeleri, Bandırma esnaf odaları başkan ve yöneticileri, Siyasi parti temsilcileri, İş dünyasının önde gelen isimleri, Bandırmaspor ve Amatör kulüp çevreleri, yanı sıra Karlahan`ların eş dost ve aile çevresinin hazır bulunduğu açılışta Başkan Sedat Pekel ile Milletvekili M.Cemal Öztaylan`ın konuşmaları  ardından Müftü Cehit Çetin tarafından yapılan açılış duası ardından yeni işyerinin kurdalesi kesilerek hizmete açıldı.

Açılış ardından davetlilere etli plav,Ayran ve Tatlı ikramında bulunuldu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı