İşte gelecekte Bandırma`nın bayan futbol takımı

İşte gelecekte Bandırma`nın bayan futbol takımı

Bandırma son yıllarda ticaret ve sanayi alanındaki başarısını sosyal alandaki değişik aktivitelerle taşıdı.
Banvit Basketbol ile başlayan kırılma noktası, Bandırmaspor`un üst üste elde etttiği başarılar, Bandırma bayanlar Basketbol takımı, Bandırma Beşiktaşlılar derneği Bayan Voleybol takımları,ve Bandırma gücü Bayanlar Basketbol takımları katıldıkları liğlerde elde ettikleri başarılar ile kendilerinden bahsettirdiler.
Bugüne kadar üç ayrı kulüpte yaklaşık 300 dolayında faaliyet gösteren Bayanlar ilkez kendi kulvarlarında Futbol takımı iskeletini oluşturdu.
Geçmişte Beyaz Elma Dil okulu olarak faaliyet gösteren kurumun, İsim ve İşlevsel patentini devir alan Fatma Ulutürk kurumsal yapısını marka`ya taşımak adına verdiği çaba önceki gece büyük takdir aldı.
Fatma Ulutürk öncelikle isim konusunda yaptığı devrim ile yeni Dil okulunun adını Kampüs yaptı.
Ardından kurumsal yapıyı sosyal aktiviteler ile şekillendirerek hedefine kitlenirken, Bir süredir kurduğu Erkek futbol takımı ile kendi kurumsal turnuvalarını oynuyordu.
Marmara halı sahadaki iddialı müsabakaları izleyen Kampüs`ün Bayan çalışanları ve öğrencileri saha kenarından sürdürdükleri tenkit ve eleştirilerini saha içersine taşıma kararı aldı.
Formalar hazırlandı, İki takım kuruldu, Kampüspersonelspor ilk müsabakasını akşam Kampüsöğrencispor ile Marmara halı sahada gerçekleştirdi.
Saha dışındaki tenkit ve eleştirilerin saha içerisindeki tatbikinde oldukça zorlanan bayanlar, yine de ilk olmanın hazzını yaşadı.
Kampüspersonelspor`un 9-5 Mağlup ettiği Kampüsöğrencispor, iddiasını rövanş maçına bırakırken bayanların iddialı müsabakasını izleyen oldukça kalabalık taraftar topluluğu heyecanlı ataklar sonucu `` İşte Bandırma`nın Bayan Futbol takımı`` demekten kendilerin alamadı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı