"İstikamet AFRİN..."

"Zeytin Dalı Harekatı"nda Mehmetçik´e Bandırma´dan önemli destek

Bandırma Belediyesi, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası´nın desteği ile Afrin´de vatan için mücadele eden askerlere 4 bin parçadan oluşan ihtiyaç malzemesi ve helva gönderdi.

Biner adetten oluşan termal alt ve üst içlik, çorap ve Bandırma´ya özgü 300´er gramlık paketler halinde bin adet Hasançavuş Helvası bugün yapılan törenle yola çıktı.

Bandırma Belediyesi önünde düzenlenen törende malzemelerle ilgili bilgi veren Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, gönderilen malzemelerin maddi yanından daha çok moral desteği olduğuna dikkat çekerek, Bandırma´da çeşitli okullarda eğitim gören 200 öğrencinin yazdığı mektupların da askerlere verilmek üzere gönderileceğini söyledi.  Mirza, ?Oradaki askerlerimizi konuştuk. Dolayısıyla oturduk tartıştık ne yapabiliriz diye. Ticaret Odası Başkanımızla, Ticaret Borsası Başkanımızla da bir araya geldik. Onların desteği doğrultusunda termal atletler, termal içlikler yine termal çoraplar göndermeye karar verdik. Ayrıca Bandırmamızı hatırlatma adına kendilerine enerji versin diye Hasançavuş helvalarından hazırladık. Bunun aslında maddi önemi yok. Zaten devletimiz güçlü onların her türlü gereksinimini karşılıyor. Bizim yaptığımız manevi destek bunun yanında da işe yarar bir şeyler gönderelim dedik. Bandırma Ticaret Odamız ve Ticaret Borsamız da katkılarda bulundu. En önemlisi manevi destek. Hepimizin yüreği duaları onlarla beraber. Çok sayıda öğrencimiz askerlerimiz için mektup yazdı? dedi.

/resimler/2018-2/28/1719248340737.jpg

Başkan Mirza birlik ve beraberlik mesajı da vererek ?Bu ulusu bir arada tutan ortak değerlerimize; vatanımıza, bayrağımıza sahip çıkacağımızı, başta büyük Atatürk´e sahip çıkacağımızı ve bu vatanı kimseye böldürmeyeceğimiz buradan bir kez daha haykırmak istiyorum? diye konuştu. Mirza bugün yola çıkan malzemelerin Kilis Erbeyli´de bulunan ve daha önce iletişime geçtikleri askerlere teslim edileceğini belirtti.

/resimler/2018-2/28/1719577247650.jpg



Anahtar Kelimeler: İstikamet AFRİN
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı