İstila sürüyor

İstila sürüyor

Hamza´ya, boza tatlı geldi. BALPARK, Bandırma´ya yine yayıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı ücretli BALPARK uygulaması yine Bandırma´nın birçok caddesini istilası altına aldı. Son olarak, Atatürk Caddesi´nin Bandırma Belediyesi önü de BALPARK´ın istilası altına girdi.

Bir kentin cadde ve sokaklarında ücretli otopark uygulaması yapılması için bu uygulamayı gerçekleştiren kuruluşların, o bölgelerde otopark için düzenlemeleri yerine getirmeleri gerekiyor. Ülkemizdeki birçok belediye, cadde ve sokaklardaki ücretli otopark uygulamasını mahkeme kararıyla iptal ettirmiş bulunuyor. Bu kararlar ise tüm kentler için emsal oluşturuyor.

/resimler/2019-9/11/0821175139022.jpg

BANDIRMA KUZU GİBİ

Bandırma Belediyesi ise diğer kent belediyelerinin bu konudaki kararlı tutumuna karşın adeta ?kuzu gibi? davranıyor. Başta Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun olmak üzere belediye yönetiminde bulunanlar vatandaşlara sadece ?Bu uygulama hukuksuzdur. Vatandaşlarımız, BALPARK´a para ödemesinler? demekle yetiniyorlar. Bu arada İstinaf Mahkemesi´nin, BALPARK lehine karar verdiğini öne sürüp işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar.

/resimler/2019-9/11/0825169049690.jpg

Vatandaşlar, Bandırma Belediyesi´nin artık her konuda olduğu gibi bu konuda da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin güdümünden kurtulmasını ve kararlı bir tutum içine girerek, Bandırma´nın haklarının korunmasını isterken, ?Belediyemiz artık bu BALPARK soygununa da dur demelidir? diyorlar.



Anahtar Kelimeler: İstila sürüyor
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false