İstismardan tutuklandı.

İstismardan tutuklandı.

Bandırma Belediyesi’nce, Sevan C.’nin Eğitim Destek Evi’yle ilişkisini kesti.

Bandırma Eğitim Destek Evi’nde koordinatörlük görevini yürüten Sevan C.,“çocuğa cinsel istismar” suçu nedeniyle tutuklandı.

Olay, annesinin, Bandırma Belediyesi tarafından işletilen Eğitim Destek Evi’nde, üç yıl önce eğitim-öğretim gören ve o dönemde 14 yaşında, bugün ise 17 yaşında bulunan kızının, sürekli olarak Sevan C.’nin evine ders çalışmak için gittiğini öne sürmesinden kuşkulandı. Durumu kızıyla konuşan anne, öğrendikleri karşısında şaşkına dönerek, Sevan C. hakkında Bandırma Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

İfadesine başvurulan Sevan C., cinsel istismar iddiasını reddederek, kurumda eğitim-öğretim gören öğrencilere zaman zaman ekonomik açıdan yardımlarda bulunması nedeniyle öğrencileri mahcup etmemek için evinde temizlik yapmalarına izin verdiğini öne sürdü.

Balıkesir Çocuk İzleme Merkezi’nde yapılan bir görüşmede, cinsel istismara uğrayan 14 yaşındaki kızın başka bir arkadaşının da Sevan C.’nin evine gittiğini belirtmesi üzerine savcılıkça soruşturma genişletildi.

“Çocuğa cinsel istismar” iddiasıyla gözaltına alınan Sevan C., savcılığın soruşturmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bandırma Belediyesi’nce, Sevan C.’nin Eğitim Destek Evi’yle ilişkisinin kesildiği öğrenildi. (Kaynak Velhasıl)



Anahtar Kelimeler: İstismardan tutuklandı.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı