İtfaiye sendromu...

İtfaiye sendromu...

Yangın ihbarına, park olumsuzluklarını aşamayan itfaiye korkunç gerçeğin fark edilmesine neden oldu.

Yangın ihbarına, park olumsuzluklarını aşamayan itfaiye korkunç gerçeğin fark edilmesine neden oldu.

Olay bugün Bandırma Dere mahallesi, General Halit paşa caddesinde yaşandı. Sunullah mahallesi Şehit Deniz Teğmen Erdem Öztürk sokağı numara 18 de bulunan Batur apartmanının 1. katında tadilat vardı.

Boş konut içinde tadilattan çıkan ahşapları motorlu destere ile keserek yakacak konumuna getiren vatandaş, motorlu desterenin çıkardığı duman ve benzin kokusunun gitmesi için oda camlarını açında üst katta oturan komşusu ve sokaktaki vatandaşlar yangın olduğu gerekçesi ile 110 İtfaiye`den yardım istediler.

Doğal gaz kaçağı olabileceği gerekçesi ile verilen adrese ilk müdahale mini-kango ulaşımlı Doğalgaz ekiplerince oldu.

Bu arada Ordu caddesi üzerinden gelip, İnönü caddesi üzerinden Ş.Dnz.Teğ.Erdem Öztürk sokağına geçebilmek için General Halitpaşa caddesine yönelen İtfaiye`yi kötü bir sürpriz bekliyordu.

İtfaiye General Halit paşa caddesine girmesi ile birlikte ulaşım noktasında çift taraflı otopark engeli ile karşılaştı.

Bandırma Kriz merkezindeki müdahale noktasından General halit Caddesine 7 dakikada gelen itfaiye  100 mt caddeyi 15 dakikada geçemedi.

İtfaiye`nin park olumsuzluğunu aşarak verilen adrese ulaşma noktasında verdiği çaba Siren sesi ve Vatandaşların heyretli bakışları arasında sanki saatler boyu sürdü.

Alllah`tan yangın yoktu....



altay turan
23.01.2014 00:18:13
Göne Belediyesin öncü yagın aracı var daha küçük ve ilk müdaheleyi o yapar Bandırma daha büyük şehir olmısı oradada bu tip bir araç

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli