İyi ki doğmuşsun

İyi ki doğmuşsun

Cumhuriyet çocuğu Tuncay Sonel´e tebrik yağıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Doğumlu Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, bir tarafta Cumhuriyet etkinlikleri, diğer taraftan ise doğum günü kutlamaları nedeni ile 29 Ekim´de sıra dışı bir gün yaşadı.

Kaymakam Sonel´in sabah saat 09.00 da başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlama ve tebrik kabulü, 10.oo da Cumhuriyet alanında bayram etkinlikleri ve günüğn anlamını içeren konuşması ile doğruğa çıkarken, tören ve kutlamaların akabinde doğum günü kutlamalarını kabul etti.

Kaymakam Tuncay Sonel Bayram kutlamaları akabinde gittiği Ordu evinde bukez doğum günü tebriklerini kabul etti. Doğum gününü kutlayan konuklarını Ordu evinde karşılayıp ağırlayan Kaymakam Tuncay Sonel´e günün hatırasına doğum günü armağanı ile kutlayan Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu, "Bandırmalıların kalbinde yer alıp kimlik ve şahsiyeti ile Bandırma´ya yepyeni bir vizyon katan değerli Kaymakamımız Tuncay Sonel´i böylesine özel bir günde kutlamanın sevincini yaşıyoruz. İyiki doğmuşsunuz, İyi ki varsınız." diyerek kutlamasını sunarken, armağanını merak eden kaymakam Sonel, ambalajını açtığı pakette Kahve takımı olduğunu görünce "Artık 40 yıl unutmak mümkün değil." diyerek dortluk ve samimiyetlerin daim olmasınını vesile kılan Kahvenin 40 yıl hatırı olduğunu birkez daha hatırlattı.

/resimler/2016-10/30/0116244912863.jpg



Anahtar Kelimeler: doğmuşsun
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli