İyi Parti Başkanından, Yücel Yılmaz´a teşekkür

İyi Parti Başkanından, Yücel Yılmaz´a teşekkür

Erdek İlçe Başkanı Arif Demir,"Erdek´e su sorunu yaşatmadığı için teşekkür ederiz."

İyi Parti Erdek ilçe Başkanı Arif Demir, olumsuz bir zeytin hasadı ardından umutla beklenen tatil sezonunun sorunsuz şekilde devam etmesi, öncelikle su probleminin yaşanmamasından kaynaklandığını vurgulayarak, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz olmak üzere, tüm BASKİ ilgililerine teşekkür ediyorum. Erdek uzun bir süreden sonra ilkkez "SU" konusunda sorunsuz bir sezon yaşıyor, emek ve çabalarından dolayı kutluyorum." dedi.

/resimler/2019-7/9/2030315867685.jpg

İYİ Parti Erdek ilçe Başkanı Arif Demir, siyaset insanlarının asıl görevinin temsil ettiği topluluğa hizmet olduğunu vurgulayarak, "Ne yazıkki ülkemizde 70 yıldır, yetkiler yapmaya değil, bozmaya yönelik kullanıldı, bu kısır döngü hem toplumsal aymazlığa zemin hazırladı, hemde memleketimizi geri götürdü." dedi.

Siyaset insanlarının hangi partiye mensup olurlarsa olsunlar, yaptıkları ile anılacaklarını hatırlatarak "Toplumsal beklentilerimiz arttıkça buna cevap verecek siyaset insanlarının birlikte çalıştıkları kimseler tam bir takım oyunu içinde hareket etmelidir, Sayın Başkan Yücel Yılmaz bir süre önce Bandırma su şebeke hattının Gönen bölgesinde meydana gelen boru patlağını yakından takip ederek suyun bir ön önce akmasını sağladı, Erdek´te yıllardır yaşanan su problemi bu yaz çözüme kavuştu." dedi.

Çevre ilaçlanmasına yönelik çalışmalarında önceki hafta başlaması, sıkıntı duyulan haşere olumsuzluklarına karşı önlem alınması Erdek ve çevresi anlamında önemli olduğunu vurgulayan Başkan Arif Demir, kısa ve öncelikli beklentilerin içinde bulunan mazgalların´da bir an önce temizlenmesinin elzem olduğunu söyledi.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli