İYİ Parti standına saldırı iddiası

İYİ Parti standına saldırı iddiası

Milletvekili İsmail Ok ?Adalet ve liyakat olacak?

İYİ Parti standına ?AK Troller saldırdı? iddiası

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, parti olarak Cumhuriyet Meydanı´nda kurdukları seçim standına ?Ak Troller? in saldırdığını ileri sürerek konuyla ilgili hukuka başvuracaklarını söyledi. Sert, ? Bize gelen duyum saldırı olduğu konusunda. Bu konuda avukatımız olay bölgesine gitmiştir. Zarar olup olmaması önemli değil. Neden böyle bir şeye kalkışıyorlar? Bu saldırıyı kınıyorum? dedi.

/resimler/2018-6/19/1514478097045.jpg

İSMAİL OK ?adalet ve liyakat olacak?

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Bandırma´yı ziyaret ederek ilçe binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Ok, Bandırma´da seçim ziyaretleri yaptı.

 Konuşmasında erken seçim kararının İYİ Parti´yi seçimlere sokmamak için alındığını ileri süren Ok, ? Türkiye ekonomisi çökmüş durumda dövizin ateşi söndürülemiyor. Çok daha sıkıntılı sürece gireceğini gören AK Parti seçim kararı almıştır. İkinci neden ise İYİ Parti´nin kuruluşuna engel olamadılar. Baskın seçimle İYİ Parti´nin seçime engelleriz diye düşündüler ama engel olamadılar. ?dedi. İYİ Parti´nin tüm ülkeyi kapsayan bir siyasi anlayışa sahip olduğunu belirten İsmail Ok, ? 24 Haziran´da güneş bütün Türkiye´yi hiçbir ayrım yapmadan ısıtacak. İYİ Parti Türkiye´yi top yekûn herkesi kucaklayan bir partidir. Türkiye´de olduğu gibi Balıkesir´de de kısa sürede teşkilatlanmış bütün kesimleri bir araya toplayarak seçimlerde iddialı bir parti haline gelmiştir. ? diye konuştu.  Seçim süresince birçok engelleme ile karşılaştıklarını ancak milletin bütün oyunları bozduğunun altını çizen İsmail Ok şunları söyledi;  ? yasama yürütme yargı tüm demokrasilerde olduğu gibi oto kontrollü bir yönetim anlayışı olacak. Bu seçimler şu nedenle önemli. Demokrasiden, haktan hukuktan yana olanlar ya da tek adam dikta rejiminden yana olanlar? Ok, İYİ Parti iktidarında adalet ve liyakat olacağını sözlerine ekledi.

/resimler/2018-6/19/1515165753828.jpg



Anahtar Kelimeler: Parti standına iddiası
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli