İyi Parti ziyaretleri sürüyor

İyi Parti ziyaretleri sürüyor

Başkan Demir ve yönetim kurulu, Temad ve Jandarmayı ziyaret etti.

Erdek İyi Parti ilçe Başkanlığı bir biri ardına gerçekleştirdiği kongre süreçleri ardından programlı ziyaretlerine devam etti.

Başkan Arif Demir ve yönetim kurulu üyelerinin bugün gerçekleştirdikleri ilk ziyaret Temad´a oldu.

/resimler/2018-3/7/2311023765398.jpg

Erdek Emekli Assubaylar derneği Temad´ın Hürriyet caddesindeki yeni adresine giderek kutlama ve tebrikte bulunan İyi Parti grubunu Temad başkanı Ahmet Eraslan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Sıcak bir asmosferde gerçekleşen ziyarette, Temad Başkanı Ahmet Eraslan tüm ülke ile birlikye aynı anda Erdek´te teşkilatlanarak çalışmalarına aralıksız devam eden İyi Parti ve yöneticilerine başarılar dileri.

Başkan Eraslan,"Laik Türkiye Cumhuriyetinin resmen kurulmuş ve yapılacak ilk seçimde halkın yönetimine talip olacak İyi parti, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun." dedi.

İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir´de Temad´ın yeni adresine taşınmış olması nedeni ile hayırlı olmasını temenni etti.

/resimler/2018-3/7/2310388296221.jpg

 

İyi Parti Erdek İlçe Başkanlığının ziyaret programının başka bir durağıda İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı idi. İyi Parti Erdek İlçe yönetimini Erdek İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Bin. Volkan Kocatürk karşıladı.

/resimler/2018-3/7/2322081434694.jpg

Kocatürk, Erdek´te görev yapmaktan son derece memnunluk duyduğunu, özellikle yetki alanları olan İlçe kırsalında asayiş durumunun ülke ortalamasının çok altında olup, bunu bölge insanının kültür yapısından kaynaklandığını ima etti.

İyi Parti ilçe Başkanı Arif Demir, kendisininde Emekli bir Jandarma komutanı olarak görev yaptığı Erdek´in huzur ve güven ortamından duyduğu memnuniyet nedeni ile ilçeye yetleşme kararı aldığını vurgulayarak, "Eşim Erdekli, çocuklarım bu güzel ilçede doğru. Erdek´i her yönü ile seviyoruz, Bu güzel kentte huzur ve güvenin devamı adına şahsı ve parti olarak her daim güvenlik güçlerinin yanında olduklarını söyledi.

/resimler/2018-3/7/2322347060179.jpg



Anahtar Kelimeler: Parti ziyaretleri sürüyor
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli