İYİ parti ziyaretleri sürüyor

İYİ parti ziyaretleri sürüyor

Başkan Arif Demir,"Her şey çok güzel olacak, Herkese İYİ gelecek"

Erdek İyi Parti İlçe Başkanı Arif Demir beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte nezaket ziyaretlerini sürdürdü.

Önce Erdek belediyesine gelen Demir ve İYİ parti grubu, burada Başkan Vekili Hasan Yapakçı ile görüş alışverişinde bulundu.

Demir, ekonomik olumsuzlukları bilinen belediye´ye vatandaş olarak katkı verildiği takdirde çözülemeyecek sorun olmadığını vurgulayarak "Başka Erdek yok, gerekirse hepimiz kendi kapımızın önünü süpüreceğiz." dedi.

Başkan Yardımcısı Hasan Yapakçı, kendisini ziyaret eden tüm konuklara olduğu gibi, olumsuzluklardan yakınma değil ortak akıl ile çözüm aradıklarını vurgulayarak, "Erdekli olmak ayrıcalıktır, elbette yakınan değil siz değerli siyaset ekiplerininde elini taşın altına koyması ile bu sorunların üstesinden geleceğiz, bir çok konuda çözüm ürettik, bizim gibi değişken nüfusa sahip kentlerin sorunu hep aynı, bugün Erdek´in nüfusu 34 bin ancak kış aylarından 50 bin yaz aylarından 300 bin kişiye hizmet vermeye şiar edinmiş bir belediyemiz var." dedi.

Başkan Vekili Hasan Yapakçı özellikle Başkan Hüseyin sarı´nın önceki yıl başlattığı 50.001 nüfus için kampanya başarılı olmadı, biz hala umutluyuz Erdek´in nüfusu 50.001 olduğu takdirde 10.000.000 daha fazla ödenek alacaklarını bununda personel, ve hizmet anlamına geldiğini söyledi.

/resimler/2019-7/10/2048193671652.jpg

 

"Herşey çok güzel olacak, herkese İYİ gelecek."

İyi parti ilçe başkanaı Arif Demir Millet İttifakı olarak katıldıkları seçimlerde elde edilen başarının hiçbir zaman küçümsenemiyeceğini, ortak akıl ve güm birşeimesi ile çözülemeyecek hiçbir sorunun bulunmadığını vurgulayarak, Başkan Yardımcısı Hasan Yapakçı´ya İYİ Parti´nin sempol yüzüğünü parmağına takarak, "Herşey çok güzel olacak, herkese İYİ gelecek."

                  "ATATÜRK´süz OLMAZ"

Erdek Belediyesi ziyareti ardından Erdek ADD şubesini ziyaret eden İyi Parti ilçe başkanlığı, ADD Erdek şubesinin özverili çalışmalarını yakından takip ettiklerini, ve bu çabalarından dolayı başta ADD Erdek Şube başkanı Hatice Kirazoğlu´nun nezdinde tüm ADD üyelerini kutladığını söyledi.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ölümsüz lider Büyük Kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk´ün gönüllere nakşeden sevgisini geşmişten geleceğe taşıyan ADD´nin çok büyük ve ulvi bir görev üstlendiğini vurgulayarak, her daim ADD´nın tanında ve hizmetinde olmaktan onur ve gurur duyacaklarını söyledi.

ADD Başkanı Hatice Kirazoğlu ise İYİ Partinin duruş ve çizgisini takdirle karşıladıklarını, özellikle Erdek İlçe Başkanlığının tüm aktivitelerinde yanlarında görmekten son derece memnun ve mutlu olduklarını vurgulayarak, Başkan Arif Demir´in şahsında tüm İYİ parti teşkilatları ve üyelerine teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: parti ziyaretleri sürüyor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli