İYİ Parti´de ilk aday adayı

İYİ Parti´de ilk aday adayı

Ersan Kırbaş, Bandırma belediye başkan aday adaylığını açıkladı

İYİ Parti Bandırma belediye başkan aday adayı olarak ilk isim ortaya çıktı. Hâlen partinin Bandırma ilçe yönetim kurulunda da yer alan Basri Ersan Kırbaş, 31 Mart 2019´da gerçekleşecek olan yerel seçimde partisinin Bandırma belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

5 Ocak 1984´te Bandırma´da doğduğunu belirten Kırbaş, 2002-2009 yılları arasında Banvit Basketbol Kulübü´nün sosyal organizasyonlarını düzenleyip menajerlik görevinde bulunduğunu, 2009´da, kariyer yönetimi ve spor organizasyonları üzerine yaşama geçirdiği bir kuruluşu sürdürdüğünü, ayrıca tarım ve hayvancılık sektöründe de ticari faaliyet yürüttüğünü açıkladı.

/resimler/2018-11/24/1937348364695.jpg

NECMİ SERT´İN AÇIKLAMASI

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, Kırbaş´ın aday adaylığını açıkladığı basın toplantısında şunları söyledi:

?Partimizin kuruluşundan bu yana büyük bir özveriyle çalışan, kendisine her zaman inandığım, aynı zamanda öğrencim olan Basri Ersan Kırbaş´ın yanı sıra ilerleyen günlerde yeni aday adayı arkadaşlarımız da olursa ki, olacaktır. Onları da sizlere basın açıklaması ile bildireceğiz.?

/resimler/2018-11/24/1938279928263.jpg

BAŞKAN ADAYIMIZI BİZ BELİRLEYECEĞİZ

Balıkesir´de bir süre önce yaptıkları genişletilmiş toplantı hakkında da bilgi veren Sert, şöyle konuştu:

?Bu toplantıda verilen bilgiye göre genel merkezimiz, il başkan adayının, il başkanlığımız ise ilçelerin belediye başkan adaylarının belirlenmesine kesinlikle karışmayacak. Buna paralel olarak Bandırma ilçe başkan adayımızı da yönetim kurulu, üyelerimiz ve teşkilatımızla biz belirleyeceğiz. Yani başarı da başarısızlık da hepimizin olacak.?

Sert, CHP ile seçim işbirliğinin Bandırma´yı etkileyip etkilemeyeceği konusundaki bir soruyu da şöyle yanıtladı:

?Partimiz genel merkezi ile CHP genel merkez yöneticileri arasında gerçekleşen işbirliği kapsamının ilçeler bazına kadar ineceğini tahmin etmiyorum. Biz, Balıkesir Büyükşehir dahil Balıkesir´in 20 ilçesinde de belediye başkan adayları çıkaracağız. Gerekirse seçimde gerçek işbirliğini bu iki partinin tabanları yapar.?

Sert, Türkiye´nin normalleşmeye ihtiyacı olduğunu belirterek, ?İYİ Parti fidanını bir çınara dönüştürmek için elimizden geleni yapacağız? dedi.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Parti aday adayı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli