İyi Partide katılım sürüyor

İyi Partide katılım sürüyor

İyi Parti mahalli seçimlere yeni katılımlarla hazırlanıyor.

Genel Başkan Meral Akşener´in dönüşü ile motivasyon kazanan İyi Parti´de katılım trafiği kaldığı yerden sürüyor.

/resimler/2018-10/24/2244300336762.jpg

İyi Parti İlçe Başkanlığında bugün gerçekleşen katılımlarda, Eski DYP ve DP yönetim kurulu üyelerinden Hüsamettin Oral ile Fikret Evcim Başkan Necmi Sert, teşkilat Başkanı Muhsin Kaya´nın huzurunda üyelik giriş formlarını doldurarak İyi partili oldular.

İyi Parti Bandırma ilçe Başkanı Necmi Sert, yeni katılımlar dolayısı ile yaptığı açıklamada, "Kitlenen ve çözüm üretmekten yoksun siyaset arenasında, doğruyu, güzeli, hakkı, hukuku, adil yaşam felsefesini düstur edinen Bandırmalılar büyük bir lütuf göstererek partimize katılmayı sürdürüyorlar. Adı ve hizmet performansı yetersiz kalan denenmiş partilerimizde geleceğe yönelik umut görmeyen Bandırmalılar İyi Parti ve genel Başkanımız Meral Akşener´e büyük teveccüh göstererek katılımda bulunmaları partimizin emin adımlarla iktidara yüürüdüğünün göstergesidir." dedi.

/resimler/2018-10/24/2252548940131.jpg

Eski DYP ve DP yönetim Kurulu üyelerinden Hüsamettin Oral ve Fikret Evcim, İyi parti ve Genel Başkan Meral Akşener´in umutsuz insanlara umut ışığı olan sizyasi çizgili ile Türk siyasi hayatına yepyeni bir soluk getirdiğine inandıklarını belirterek, bundan sonraki yaşamlarını İyi Parti çatısı altında süürdürecek olmalarının huzuru içinde oldukalrını söylediler.

Bandırma Kadostra Müdürlüğünden emekli ve halen Emlakçılık görevini sürdüren Fikret Evcil "Çizgi ve duruş önemli, sadece Bandırma değil, tüm çalışma hayatı ve esnafın umudu İyi partide" dedi.

/resimler/2018-10/24/2258480978316.jpg

Aynı zamanda Bandırma Kahveciler Esnaf Odası yöneticisi olan Hüsamettin Oral ise "Bandırma sokaklarında ayak izlerimiz var, her kesimden her görüşe sahip insanlarla görüş alışverişimiz oluyor, insanların yüzendeki tebessüm kayboldu, cami avlusu ve cenazelarde bir birimize teselli vererek günü kurtarmanın derdindeyiz, umut çok önemli, İyi Parti ve Meral Akşener ile umutlarımız yeniden yeşerdi." dedi.



Anahtar Kelimeler: Partide katılım sürüyor
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli