İYİ Parti´den Bandırma´da dayanışma gecesi

İYİ Parti´den Bandırma´da dayanışma gecesi

İYİ Parti Bandırma ilçe örgütünün birlik ve dayanışma gecesi ilgi gördü.

Eken Prestige salonunda gerçekleşen geceye Güney Marmara bölgesindeki YİY Parti ve CHP ilçe başkanları başta olmak üzere kalabalık bir topluluk katıldı.

NECMİ SERT KONUŞUYOR

Gecede ilk konuşmayı İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert yaptı. Konuşmasına, Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanlığının millet ittifakı adayı İsmail Ok´un, kendisine yakışanı yaparak 11 Ocak 2019 Cuma günü TBMM Divan Kâtipliği görevinden istifa ederek erdemli bir davranışta bulunması nedeniyle kutlanmayı hak ettiğini belirterek başlayan Sert, şunları söyledi:

?İYİ Parti olarak belediyecilikte çok iddialıyız. Belediyeleri kazandığımız yerlerde parti rozetlerini çıkararak herkese eşit davranacak ve asla partizanlık yapmayacağız. Bizim siyaset anlayışımızda ötekileşme, kutuplaştırma yoktur. Millete hizmet çerçevesinde üslup ve seviyeyi düşürmeden siyaset yapıyoruz, yapacağız. Toplumun yarısına zillet, illet ittifakı gibi ötekileştirici ve ayrıştırıcı kem sözler, söyleyenleri bağlar. Biz bir takım terör bağlantılı insanlar, devlet ve millet düşmanı bazı terör örgütleri dışında herkesi kucaklıyoruz ve ?Hep birlikte Türkiye´yiz´ diyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımız, milli, çoğunlukçu ve katılımcı, vatandaş memnuniyetini esas alan, hizmet üretmede süratli ve etkili, kaynak kullanımında tasarrufçu, temiz, şeffaf ve hesap verilebilir, tarihimize, kültür değerlerimize, çevreye ve estetiğe duyarlı, kimsesizleri ve garip gurebayı kucaklayan sosyal belediyecilik ilkeleri anlayışı doğrultusunda, adalet ve eşitlikten ayrılmayan bir anlayıştır.?

/resimler/2019-1/18/0039576967171.jpg

YELOĞLU KONUŞUYOR

CHP Bandırma İlçe Başkanı Niyazi Yeloğlu, kötü yönetilmeyi ülkemizde kimsenin hak etmediğini vurgulayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

?Her birey kaderini değiştirmekle yükümlüdür. 31 Mart seçimlerinde cumhur ittifakının mevzilerini birer birer ele geçirmek zorundayız. Bandırma´da da iki dönemdir süren sosyal belediyecilik yönetimini üçüncü döneme taşımak istiyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını İsmail Ok´un kazanması içi elimizden geleni yapacağız.?

/resimler/2019-1/18/0040299780272.jpg

NEDİM TUNA KONUŞUYOR

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, Balıkesir ve Bandırma´nın Kuvay-ı Milliye kentleri olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasında şunları aktardı:

?İYİ Parti-CHP işbirliği değil, güç birliği yapmaktadır. 31 Mart seçiminde merkezin yanı sıra hem Bandırma, hem de diğer ilçelerinde ortak adaylarımız için kendi partimizin adayıymış gibi çaba harcayacağız. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin son 5 yıllık döneminde ilçelere ayrıştırma ve ötekileştirme yaşandı. 31 Mart´tan sonra Balıkesir´i beraber yönetmeye talibiz.?

/resimler/2019-1/18/0040558530501.jpg

DURSUN MİRZA KÜRSÜDE

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 31 Mart seçimleri için gerçekleştirilen millet ittifakından mutlu olduklarını vurgulayarak başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından beş yıldır ötekileştirildik, toplum olarak ayrıştırıldık. 31 Mart´ta tek adam iktidarından kurtulmak için birlikte, çok çalışmak zorundayız. Beş yıldır Bandırma´nın nefes alması engellendi. Ayrımcılığa tabi tutulduk. 31 Mart´ta hem Büyükşehir, hem de ilçelerde başarılı olacağımıza inanıyorum.?

/resimler/2019-1/18/0041249781133.jpg

İSMAİL OK KONUŞUYOR

Gecenin son konuşmasını İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir belediye başkan adayı İsmail Ok yaptı. Konuşmasına, ?Biz Bandırma´yı çok seviyoruz ama Bandırma bizi daha çok seviyor? diyerek başlayan Ok, şunları söyledi:

?2014 yerel seçiminde Bandırma´da birinci parti olmuştuk. 15 Temmuz ayaklanmasını bahane eden tek adama, dikta rejimine karşı çıktık. Biz, Türkiye Cumhuriyeti´ni sokakta bulmadık. Tek adam, dikta rejimine karşı adaletten yana tavır koyduk. Bu seçimde demokrasiyi, hukuku, adaleti savunanlarla, Türkiye Cumhuriyeti´nin yasama, yürütme, yargıyı ele geçirmeye çalışanlar mücadele edecek. Biz, demokrasi ve liyakatten yanayız. 31 Mart´tan sonra Balıkesir merkezi de, Güney Marmara´yı da CHP ve İYİ Parti´liler temsil edeceklerdir. Büyükşehir Belediye yasası, ilçe belediyelerine nefes aldırmıyor. Kendisinden olmayan belediyeleri beş yıldır ötekileştirdiler. 31 Mart´ta Balıkesir´den yakılacak kıvılcım, kısa sürede ateşe dönüşecektir. Bu ülkenin BEKA sorunu olduğunu söylüyorlar. Bu ülkenin BEKA sorunu, ülkeyi kötü yönetenlerdir. Biz ayırım yapmadan herkesi kucaklayacağız. Bugün ülkeyi yöneten haramiler, devletin tüm gücüyle her çeşit baskıyı yapıyorlar. Bu haramileri, Balıkesir´de bir daha sandıktan çıkmayacak şekilde sandığa gömeceğiz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kendisinden olmayan belediyeleri ötekileştirerek, onlara haksızlık ve adaletsizlik yapıyor. Bunun en tipik örneği Bandırma´da uygulanan fahiş su fiyatlarıdır.?

/resimler/2019-1/18/0042035250531.jpg

BALIKESİR BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin 5 yılda, Türkiye´nin en borçlu ilk 5 belediyesi arasına girdiğine dikkati çeken Ok, şöyle konuştu:

?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 5 yılda borç batağına sokuldu. Başkanlığa seçilir seçilmez belediyedeki makam otomobillerini kaldıracağız. Belediye ayağa kalkana kadar hepimiz işimize kendi araçlarımızla gideceğiz. Dağda bayırda dolaşan 4 çekerli zabıta araçlarının tamamını geri göndereceğiz. Balıkesir´i de, Bandırma´yı da üreten marka kentler durumuna getireceğiz. 31 Mart´ta yerelden genele iktidar yürüyüşünü başlatacağız. AKP´yi, belini bir daha doğrultamayacak şekilde sandığa gömeceğiz. Bu mücadelemizde ay yıldızlı bayrağımız ve Atatürk, vazgeçilmez ortak değerlerimizdir.?   Önder BALIKÇI

/resimler/2019-1/18/0043000570109.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli