İyi Parti´den bölge hamlesi

İyi Parti´den bölge hamlesi

İsmail Ok ?İyi Parti En az yüzde 50 artı 1 oy alacak?

İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ?İyi Parti En az yüzde 50 artı 1 oy alacak?
İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir İl Başkanı Nedin Tuna, emekli Korgeneral kurucular kurulu üyesi Ali Lapanta il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Güney Marmara´daki Erdek, Bandırma, Gönen, Manyas, Susurluk ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Bandırma´da üyeler ile bir araya gelen Milletvekili İsmail Ok, yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacaklarını öne sürerek İyi Parti´nin en az yüzde 50 artı 1 oy alacağını söyledi. 16 Nisan referandumu ile birlikte rejimin değiştiğini savunan İsmail Ok ? Seçim barajı yüzde 50 artı bir olmuştur. Biz barajları nereye çıkartırlarsa çıkarsınlar Türk milletine güvenerek yola çıktık, isterlerse yüzde 60 yapsınlar. Korkanlar AK Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan ve bazıları ittifak çalışmaları yapıyor. Biz ittifakımızı Türk milleti ile bulduk.? dedi.
Seçimlerde yerel ve genele iktidar olacaklarını söyleyen Ok, ?Türkiye´yi kucaklayan kardeşliği pekiştiren bir hareket olarak çıktık. Kimseyi dünya görüşü ne olursa olsun ötekileştirmiyoruz. Bu zor şartlardan çıkmak için vatan sevgisine sahip insanlarla kol kola hizmet etmek için yola çıktık. Yapılacak ilk seçimde de Allah izniyle Yerelinden genele Bandırma´da bayrağı dikecek ve Türkiye´yi aydınlatacak? diye konuştu.

/resimler/2018-1/26/1426091327201.jpg


OK, AKŞENER´İN CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Konuşmasında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in Cumhurbaşkanı adayı olacağını aktaran Ok, şu değerlendirmeleri yaptı ;?İyi Parti seçimlere girecek, o korkaların korktukları başlarına gelecek. Artık milleti aldatamayacaklar. Türkiye´de muhalif yok diyenlerin uykuları kaçmaya başladı. İyi Parti kurulamaz diyorlardı. İyi parti kuruldu sayenizde. İyi Parti seçime girecek, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Cumhurbaşkanı Adayı olacak. Hem de 20 milletvekili imzasıyla değil. Milyonlarca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının noterden kendi cebinden ödeyeceği paralarla milletin adayı olarak sizlerden aldığı güç ile Allah´ın izniyle yetki alacak.?

/resimler/2018-1/27/0002372940975.jpg

Kurucu GİK üyesi Emekli Korgeneral Ali Lapanta; "Güzlü Ülkeler kendi güvenliğini başkalarına havale edemez."
"Ülkemiz için, köprüden önce son çıkış noktasındayız. Mugün ülkemiz Arfin´de bir harekat içinde, malumunuz bu bir savaş değil, harekattır. Oradaki terörist gruplardan arındırma harekatıdır. Her ne isimde olursa olsun amaç terörü ülkemiz üzerinde tehdit olmaktan çıkartmaktır."
"İyi Parti olarak hiçbir şartsız-koşulsuz icra edilen bu operasyonun sonuna kadar arkasındayız. Sözkonusu vatandır, gerisi teferruattır. Ülkemizin bekası için bunu yapmak zorundayız. Güzlü Ülkeler kendi güvenliğini başkalarına havale edemez. Ben 1 Ekim´de emekli oldum, Evde torunda var ancak şu anda süreç torun sevme süreci değil. Ülke çok zor bir süreçten geçiyor. Bu süreçte oturup, bana ne diyemeyiz, adam sendecilik yapamayız, Ülkemizin bekası için mücadele etmeliyiz, bunu başaracak güçteyiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın" dedi.

/resimler/2018-1/27/0003147785484.jpg

İl Başkanı Nedim Tuna:"İYİ Parti hareketini cesurlar hareketi "
"Biz merkezin ne sagında ne solundayız. Merkezin ta kendisiyiz. İdeolojimiz Türk milletine hizmet etmek bu vesile ile yola çıktık. İYİ Parti hareketini cesurlar hareketi olarak görüyorum. İYİ Parti ile ismi yanyana olan her arkadaşın cesaret örneği göstermiştir bu nedenle çok çalışıp başarılı olmak gibi zorunluluğumuz vardır."



Anahtar Kelimeler: Parti bölge hamlesi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı