İyi Yıllar Bandırma

İyi Yıllar Bandırma

Huzurlu bir yıl başı kutlandı

2018´e veda edip, yepyeni bir yıla "merhaba" demek için akşam erken saatlerde Bandırma, Erdek ve Gönen´de yeni yıl özel programı yapan mekanlar hınca hınç doldu.

Yeni yıla program ile giren mekanlara rezervasyonsuz çat-kapı gelen birçok kişi geceyi sokaklarda geçirmek durumunda kalırken, saatlar 22.00/23.45 arası nerede ise sokaklarda yaprak kıpırdamadı.

Saat 23.45 suları Cumhuriyet alanına toplanan Bandırmalılar çok farla abartı olmaksızın genelde aile içi ve yakın arkadaş toplulukları arasında yeni yıl kutlamaları yapıldı.

Birçok kentte olduğu gibi Bandırma´da da Emniyet güçleri yeni yıl kutlamaları dolayısı ile sabaha dek tezakkuz halinde görev yaptı.

Bandırma ve çevre ilçelerde son ana kadar kayda geçen bir olaya rastlanmadı.

          Bandırmalılar yeni yıla Cumhuriyet alanında girdi.

Kentin elit mekanlarında Eken Prestij Hotel zengin yılbaşı programı ile yeni yıl kutlamasını konuklarına sıra dışı bir gece yaşattı.

     Eken Prestij´de huzurlu bir yeni yıla girilmenin stresi altıldı.

Yeni Yıl Programlarının coşkulu kutlandığı elit mekanlardan biriside TÜM Otel idi.

Yeniyılı kutlamak için Odoman Otel´i tercih edenler, sıra dışı program ile coşkulu bir şekilde yeni yıla "Merhaba" dediler.

Cumhuriyet alanının elit mekanlarından RİVA restaurant yeni yıla iki salonda düzenlediği program ile girdi.

Teşekkürler Bandırma, "Bandırma Manşet" olarak yeni yıl kutlamalarını sizlere canlı olarak aktarmak isteğimiz aynı oranda karşılık buldu. Bandırma Manşet Facebook üzerinden gerçekleştirdiğimiz ve gazetemize aktardığımız yayınlar son 20 saatte  13.653 kişi tarafından izlendi.



Anahtar Kelimeler: Bandırma Yıllar
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false