İyi ki, davetsiz geldi.

İyi ki, davetsiz geldi.

Manyas`a çekime gelen Samanyolu televizyonu ``Davetsiz Misafir`` programı yapımcısı, Turgay Başyayla davul zurna ile karşılandı.

  Özel GÜR / MANYAS  - MANŞET  

Samanyolu televizyonu tarafından ekrana aktarılan, yapımcı Turgay Başyayla’nın hazırladığı ‘’Davetsiz Misafir’’ Manyas’ta.

Manyas Maltepe Parkında gerçekleşen çekimlerde Manyas Peyniri ve Sütlaç tanıtıldı, halat çekme yarışı oldu.

Çeşit çeşit gelenekleri, başka başka yaşayışları içinde barındıran; tam bir kültür mozaiği senaryosu ile Manyas’a gelen Turgay Başyayla, davetsiz’de olsa davul zurna ile karşılandı.

Köy köy, ilçe ilçe gezip; Anadolu’nun keşfedilmemiş köşelerini, duyulmamış türküler eşlik eden. “Davetsiz Misafir”, Samanyolu ekranlarında sürdürdüğü yayını ile ülke genelinde sevilerek izleniyor.

Manyas Maltepe Parkında gerçekleşen çekimlerde, Manyas’ın farklılıklarını öne çıkartan yapımcı, büyük bir keyifle hazırladığı çekimlerde Belediye Başkanı Tancan Barçın tarafından Kuşcenneti tablosu ile taltif edildi.

Manyas Belediyespor Başkanı ve Ünal Çiftliği sahibi kanuni sanatçısı Tuncay Erdem’de Manyas Belediyespor’un 10 numaralı formasını armağan ettiği Turgay Başyayla, gördüğü yakın ilgi karşısında kayıtsız kalmayarak çekimlere gösterdiği özeni yayında sürdüreceği sözünü verdi.

‘’Davetsiz Misafir’’ programı yapımcısı Turgay Başyayla Anadolu’nun eşsiz güzellikleri ve geleneklerinin öne çıkartıldığı yapımın önümüzdeki günlerde yayına gireceğini kaydetti.

Manyaslılar, yakından tanıdıkları Başyayla ile resim çektirmek üzere sıraya girdiler.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı