İYİ Parti 3 yaşında

İYİ Parti 3 yaşında

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir: “Ülkemizin ve milletimizin İYİ Parti’ye ihtiyacı var”

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı, partilerinin kuruluşunun üçüncü yılını kutladı.

Kuruluş yıldönümü için parti ilçe binasında düzenlenen kahvaltıya İYİ Parti Erdek Belediye Meclis Üyeleri Murat Çolak ve İbrahim İlhan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Kahvaltıda konuşan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, şunları söyledi:

“25 Ekim 2017 tarihinde kuruluşunu gerçekleştirerek Tük siyasetinde milletimizle el ele yeni bir çığır açan İYİ Partimizin başta genel merkez yönetimi olmak üzere tüm il-ilçe teşkilatlarının kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

İYİ Parti kadroları, Türkiye’yi 18 yıldır yöneten AKP iktidarının ülkede yaptığı tahribatları her platformda dile getirmektedir. Son günlerde, partimizin büyüdüğünü görerek endişeye kapılan rakiplerimiz, içimizdeki bazı figürleri kullanarak önümüze engeller çıkarma çabası içine girmişlerdir. Bu engelleri aşacak güce ve donanıma sahibiz. Liderimiz sayın Meral Akşener’le çıktığımız bu kutlu yolda ilerlememizi hiçbir güç durduramayacaktır. Ülkemizin ve milletimizin İYİ Parti’ye olan ihtiyacının bilincindeyiz. Erdek ilçe teşkilatı olarak da çalışmalarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğiz.

AKP iktidarının tek adam yönetiminde hukuk ve adaletin temel taşlarıyla oynandı, ülkemiz dış borç batağına sürüklendi, işsizlik doruğa çıktı. Siyasette, yargıda, ekonomide adil olunmadı. Bir taraftan ‘ekonomi uçuyor’ derken, bir taraftan da halkımız, sefaletin kucağına itildi.

İYİ Parti iktidarında, parlamenter sisteme geçiş sağlanarak, ülkemiz, tek adam yönetiminden kurtarılacak. Türkiye, fabrika ayarlarına döndürülecek. Yargı, yasama ve yürütme erkleri bağımsız duruma getirilecek. Eğitim, dünya standartlarına çıkartılacak. Vatandaşlarımız arasında bizden-sizden ayırımı yapılmayacak, adil davranılacak. Devletimize radikal dini grup ve cemaatlerin sızmaması için azami çaba harcanacak, tüm terör örgütleriyle amansız mücadele edilecek. İşe yerleştirmelerde liyakat esas alınacak. Çalışan kesim, hak ettiği ücreti alacak.

Ekonomi, tüketime endeksli değil, üretime endeksli duruma getirilecek. Tarım ve hayvancılığa devlet teşviki verilerek canlandırılacak. Kapatılmış fabrikalarımız açılacak. Sanayi ve teknolojide çağın gereklerine uygun olarak hamleler gerçekleştirilecek.”

ERMENİSTAN’A KINAMA

Konuşmasında, Azerbaycan’a saldıran Ermenistan’ı da kınayan Demir, “Bu arada, dünyaya 100 yıldır soykırım yalanını söyleyen Ermenistan, gerçek yüzünü bir kez daha göstererek, 30 yıl önce işgal ettikleri Dağlık Karabağ’da gözünü kırpmadan, çoluk-çocuk demeden Azerbaycanlı sivil kardeşlerimizi katletmeyi sürdürüyor. Saldırgan Ermenistan’ı kınıyorum gönlümüz ve desteğimiz, işgalci Ermenistan’a karşı amansız bir mücadele veren Azerbaycan’ın yanındadır. Bu vesileyle başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Demir, partilerinin üçüncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

STANT AÇTILAR

İYİ Parti Erdek ilçe başkanlığı, cumhuriyet alanında tanıtım standı açtı. Stantta İYİ parti tanıtılıp, partiye yeni üye kayıtları yapılacak.  İyi Partililer daha sonra aynı zamanda Erdek belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi İbrahim İlhan'ın sahibi olduğu Mavi İnci Otel'de yaşgünü pastası kesildi. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Parti yaşında
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli