İYİ Parti 5. yaşını kutluyor

İYİ Parti 5. yaşını kutluyor

Erdek İYİ Parti ilçe başkanlığı 5. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle anıt'a çelenk sunma töreni yapıldı.

İYİ Parti 5. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle çelenk sunma töreni yapıldı.
Saat 14.00'te ilçemiz Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törene Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Hale Tuna, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Millet İttifakı meclis üyeleri, İYİ Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.
İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir'in Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. 
Tören İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir'in konuşmasıyla devam etti.
Başkan Demir, konuşmasında, "İYİ Partimizin kuruluşunun 5. yıl dönümü münasebetiyle Ata'mızın huzurundayız. Bildiğiniz üzere 15 Ekim 2022 tarihinde Bartın-Amasra'da meydana gelen maden faciası sebebiyle İYİ Partimizin 5. kuruluş yıl dönümü kutlamaları iptal edildi. Tüm üyelerimize ve milletimize iptal duyurusu yapıldı. Maden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Allah ülkemize ve milletimize böyle acılar yaşatmasın. Bugün bir kutlama amacıyla burada değiliz. Yüreğimizin derinden yaralandığı, acı duyduğumuz ve yas tuttuğumuz bu dönemde partimizin 5. kuruluş yıl dönümünde yani bugün 25 Ekim Salı saat 14.00'te tüm il ve ilçe teşkilatlarımız tarafından Atatürk anıtlarına eş zamanlı olarak çelenk koyuyoruz. Hepimiz bir araya gelip bu ülkenin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün ve ilkeleri etrafında toplanarak bağlılığımızın ve cumhuriyeti ilelebet muhafaza etmek için canla başla çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Ne mutlu Türk'üm diyene." dedi.  Oğulcan Bölükbaşı-ERDEK


Anahtar Kelimeler: Parti . yaşını kutluyor
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı